Kedves Hallgatótársaim!

Bár a Heti Frissítő első számának megírásakor megfogadtam, hogy egyre kevesebbet fogok főszerkesztőként megszólalni a lapban, most mégis kénytelen vagyok újra billentyűzetet ragadni. A segítségetekre lenne szükségünk.

Bár a Heti Frissítő első számának megírásakor megfogadtam, hogy egyre kevesebbet fogok főszerkesztőként megszólalni a lapban, most mégis kénytelen vagyok újra billentyűzetet ragadni. A segítségetekre lenne szükségünk.

Úgy érzem a Heti Frissítő valóban észrevehető változásokon ment át az elmúlt hetek során. Mind kinézet, mind tartalmi szempontból megpróbálunk újabbnál újabb ötleteket kigondolni és megvalósítani, hátha valóban sikerül a kedveteken járnunk. Ez a harc - amit azért mégis csak értetek és egyben ellenetek is vívunk - nagyon-nagyon egyenlőtlen. Sokszor úgy érem, hogy a sötéten tapogatózunk. Egyre-másra hallok manapság véleményeket a Heti Frissítőről, és meg kell, hogy mondjam ezek közül sok negatív. S bár minden egyes számban buzdítunk benneteket arra, hogy írjátok le véleményetek, panaszotok, a Heti Frissítő ládája ma is ugyanolyan üres, mint kezdetben. Kérlek értsétek meg: HA NEM FIGYELMEZTETTEK MINKET, HA NEM ÍRTOK NEKÜNK, AKKOR NEM FOGUNK TUDNI KEDVETEKRE VÁLTOZNI!!! Aki vette a fáradságot, és legalább szóban megkeresett minket, az tapasztalhatta, hogy nem üres beszéd a megígért odafigyelés. De mint mindenhez, ehhez is két ember kell. Az egyik, aki mondja, a másik, aki csinálja. Mi önkényesen átvettük a "csináló" szerepét, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy kitaláljuk a gondolataitokat. Ehhez segítség kell, a TIÉTEK! Kérek hát mindenkit, ha bármilyen ötlete, kérése vagy esetleg panasza van lapunkkal kapcsolata, az írja, üzenje, füstjelezze, morzézza, e-mailezze, telefonálja, mondja, súgja vagy mutogassa el nekünk.

Íme néhány lehetőség:

-          Heti Frissítő doboz a HÖK irodában (ahogy belépsz...)

-          E-mail: franky_KUKAC_emperor_PONT_bdtf_PONT_hu

-          Telefon: 06-30-9010922

-          Levélcím: BDF HÖK Heti Frissítő 9600 Szombathely Károlyi Gáspár tér 4.

Előre is köszi!

Nagyon számít Rátok Tóth Ferenc Zsolt főszerkesztő!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű