HKLB - Célegyenesben

Már kezdtünk megijedni, hogy szégyenben maradunk. Totális kudarc? Nem, az nem lehet, gondoltuk. De szerencsére tényleg nem így történt. Hát igen... Ezek a rémképek a negyeddöntő harmadik mérkőzése után merültek fel B-csoportot képviselő csapatok tagjainak (és szurkolóinak) fejében.

Már kezdtünk megijedni, hogy szégyenben maradunk. Totális kudarc? Nem, az nem lehet, gondoltuk. De szerencsére tényleg nem így történt. Hát igen... Ezek a rémképek a negyeddöntő harmadik mérkőzése után merültek fel B-csoportot képviselő csapatok tagjainak (és szurkolóinak) fejében. A miértre egyszerű a válasz. Három mérkőzés összesített eredménye ekkor még így alakult: 27 kapott és 3 rúgott gól...   A B-kvartett becsületét végül Gyeptégláék mentették meg, akik éltek a helyzet adta lehetőséggel, és magabiztosan győztek az Ekvi-valencia ellen ( Mentségükre legyen elmondva, hogy a maximális 6 ember helyett csak 5-tel léptek pályára.). Tehát a múlt héten ennyi történt. Tegnap (lapzártánk után)  már az elődöntőkre került sor, míg szerdára már csak egyetlen nyitott kérdés marad. Hát igen, a győztes kilétére előbb vagy utóbb fény kell, hogy derül jön.

Eredmények:

  1. 3. FC Pechten - Chelezzé 5-1
  2. Toplessz - Bokafogó 6-1
  3. Szesznevelés - Tímár Boys 10-1
  4. Gyeptégla - Ekvi-valencia 4-1

vastag

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű