Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Félrészegen a Pa-dö-dövel

Ami azt illeti a DBF gólyabálján fogyott az ital rendesen, és mi tagadás én is kikémleltem a poharam fenekét. A részletekre azért próbáltam odafigyelni. Például a Pa-dö-dö állítólag nem is olyan emancipált Mariannjára, akivel fellépés után beszélgettem

Ami azt illeti a DBF gólyabálján fogyott az ital rendesen, és mi tagadás én is kikémleltem a poharam fenekét. A részletekre azért próbáltam odafigyelni. Például a Pa-dö-dö állítólag nem is olyan emancipált Mariannjára, akivel fellépés után beszélgettem.

- Úgy látom, Györgyi egy kicsikét lefogyott...
- Igen. Hát nézd, nálunk ezek a kilók lifteznek föl alá, igazándiból nincs jelentőssége.
- Talán a sok munka az oka. Min dolgoztok?
- Augusztusban jelent meg egy anyagunk, és most is lesz egy dalunk így karácsony előtt. Az olimpikonoknak is írtunk egy számot, és természetesen a paralimpia sérült sportolóit is járt egy. Ehhez segítségül hívtuk a szentendrei Szent András iskola gyermekkórusát, és velük együtt vettük fel a Kell egy jó barát című dalt. Egészen az év végéig turnézunk és megint megtartjuk a szokásos szilveszteri bulinkat a Nyugatinál. Aztán jövőre, valamikor február március környékén állunk neki az újabb lemez készítésének.

"Azt csináljuk, amit a gép dob"
- Na és a pihenéssel mi lesz?
- Hát igen pihenés... De meglehetősen sokat dolgozunk, úgy hogy nem sok időnk jut pihenésre. Ha egy pár nap szabadidőnk van, akkor utazgatni szoktunk. Nem régen voltunk kint Tunéziában egyhetes nyaraláson, és most, hogy van négy napunk, kimegyünk Györgyivel New Yorkba, mert az a kedvenc városunk.
- Még oda is együtt? Ilyen jóban vagytok?
- Igen. Szerintem a legjobb barátok vagyunk már tizenöt éve, és azt hiszem, hogy a zenekarral együtt egy nagy családdá nőttük ki magunkat.
- Van egy számotok a nudista strandról. Jártok nudista strandra?
- Már évek óta tagjai vagyunk a naturista egyesületnek, és ma is rajta vagyunk a nudi.hu levelezőlistán, mert hát én is nudista vagyok, meg a pasim is nudista.
- Tényleg a munka mellett mennyi idő jut pasira, meg családi dolgokra?
- Gyerekeim nincsenek, de elképzelhető hogy lesznek, bár nem hiszem, hogy a boldogság csak ezzel függ össze. Az egészben a legjobb, hogy minden spontán alakul. Mindig azt csináljuk, amit a gép dob - ahogy egy barátom mondani szokta. Ezért hiába is kérdezed, hogy mit meddig. Addig, amíg szeretnek minket, addig, amíg nekünk jó, utána meg jöhet más.

"Nem vagyunk élharcosai a női emancipációnak"
- Végül egy nálatok elmaradhatatlan kérdés. Mit gondoltok a női emancipációról?
- Az emancipáció néha jó dolog, és néha rossz. Jó, amikor az ember elhiteti magával, hogy ő is mindenre képes, és rossz, amikor egyedül hagyják, és tényleg neki kell mindent megcsinálnia. Vagyis egy elég kétélű dolog. Mi nem vagyunk élharcosai a női emancipációnak. Nem hiszem, hogy fontos lenne, hogy egy nő mennyire nő, vagy férfi. A lényeg az, hogy ki milyen ember, és hogy ki hogy teljesíti a feladatát. Mi meglehetősen munkaorientáltak vagyunk, legfőképpen ezzel vagyunk elfoglalva, nem a nőiességünk pátyolgatásával.

Kassai Zsigmond

Az együttes honlapja:
www.pa-do-do.hu

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra