Külsős a bálkirály

Ettől ez évtől új gólyabáli hagyományt teremtettünk a Pannon GSM segítségével: bálkirály és bálkirálynőválsztást. Az idei év bálkirálya Nyári Zoltán lett, aki jelenleg Budapesten dolgozik logisztikusként

Ettől ez évtől új gólyabáli hagyományt teremtettünk a Pannon GSM segítségével: bálkirály és bálkirálynőválsztást.

Az idei év bálkirálya Nyári Zoltán lett, aki jelenleg Budapesten dolgozik logisztikusként. Győrbe, a SZIF-re ( Széchenyi István Főiskola) járt, közlekedésmérnöki szakra. A Gólyabálra a barátnője révén jutott el, aki itt tanul a tanárképzőn.

Zoli most először kapta meg a bálkirálynak járó koronát és palástot, és úgy érezte, hogy ez nem az ő érdeme. Hiszen csak poénból jelentkezett, nem gondolta volna, hogy ez tényleg összejöhet, ugyanis véleménye szerint: "Nem hiszem, hogy én lennék a király, mert nálam sokkal több és érdekesebb ember van erre a tisztségre. Csak így jött a kevés jelentkező hatására."

Bár szegény királyunk királysága csak a bál ideje alatt tartott, ami megmaradt belőle, az egy Pannon Praktikum Classic előfizetés, egy mobilkészülékkel együtt.

Blacky

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű