Taxi 2. - Újra a Pegueot-k közé csapnak

Émilien, Émilien! Csak nem tudod átküzdeni magad a buta rendőr karakterén! Egyébként a forgalmi vizsgád is csak nagy nehezen sikerült. 23-szorra. Nem szép, nem szép!

Émilien, Émilien! Csak nem tudod átküzdeni magad a buta rendőr karakterén! Egyébként a forgalmi vizsgád is csak nagy nehezen sikerült. 23-szorra. Nem szép, nem szép!

Nem úgy mint az a Petra nevű zsarucsaj, akibe fülig bele vagy esve immár kép epizód óta. Tényleg dögös pipi, csak ne lenne olyan kökemény. Neki egy olyan srác kellene, mint Daniel, a dörzsölt városi vagány. Erről jut eszembe! Az elmúlt részben nem ott hagytuk abba, hogy Daniel rendőri díszben versenyzett a Forma 3-ban? Na jó, ennyi tévedést még elnézünk a film készítőinek. Többet, azt hiszem, nem is kell, hiszen a megint besson-i alapokra épülő Taxi 2 csak árnyalatnyival nyújtott kisebb élvezetet, mint elődje. Ezt azonban be lehet tudni a meglepetés hiányának. Jó recept szerint a film készítői felturbóztak néhány dolgot. Több akció, több poén, több Pegueot és több műszaki újítás a híres Marseilles Taxin. S bár a filmet nem Gerard Pires jegyzi rendezőként, nyugodtan rábízhatjuk magunkat a megszokott stábra, akik közül - és ez egy folytatásnál nem semmi - senki sem morzsolódott le útközben. Biztos ők is ugyanúgy élvezik a forgatást, mint mi a végeredményt. Minden esetre, ha ez így megy tovább, nem sokára TV-sorozat, képregény, rajzfilm és Barbie-baba formában is találkozhatunk aktuális francia hőseinkkel.

Saint

taxi2_1.jpg (9559 bytes)Történet:
A német veszély elmúlt. Most egy másik "tengelyhatalom" veszélyezteti a francia rivéra békéjét. A problémát persze nem tudja megfékezni a leszázalékolt gall csendőrség, ezért a dörzsölt taxisnak ismét be kell vetnie minden tudását, csak ezúttal Mitsubishi-kel szemben.

 

A március film14-ig látható Szombathelyen

 

További filmkritikáink:

Lágerélmény kis utazással
Számkivetett
Csak kicsi sejtek vagyunk...
28 nap = két óra bosszúság
Bájkeverő - Bedazzled
Vatel
Willis, az örök férfi
A 6. napon
Temetetlen múlt
Az asztronauta
Charlie angyalai
Frequency
A Bölcsek kövére 2.
U-571
X-men: Mutánsok márpedig vannak...
A második legjobb dolog
Sakáltanya

A hatodik blöff
Asterix, Obelix és az isteni Laetitia
Agyatlan apartman
Tudom mit ettél tavaly nyárson
Bérgyilkos a szomszédom
Én és én, meg az Irén
Flinstones-2
Hi-Lo Country
Az én házam az én váram
Ég veled
Viharzóna
Nicolas Cage - Tolvajtempó
Jackie Chan: Új csapás
Egy kapcsolat vége
Patrióta
Sikoly 3
Mission Impossible 2
Ember a Holdon

Sátáni játszma
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű