Három nap őrület

Keddtől csütörtökig zajlanak a diáknapok a BDF-en. Egy biztos, ebben a három napban senkinek sem kell unatkoznia Szombathelyen. Itt lesz Zsazsa Tax és Elisabeth King, hogy megvilágítsák nekünk e nemiség lényegét, Bajor Imre, a jókedvünk érdekében, és még annyi minden történik!

Keddtől csütörtökig zajlanak a diáknapok a BDF-en. Egy biztos, ebben a három napban senkinek sem kell unatkoznia Szombathelyen.  Itt lesz Zsazsa Tax és Elisabeth King, hogy megvilágítsák nekünk e nemiség lényegét, Bajor Imre, a jókedvünk érdekében, és még annyi minden történik! 

Szexshow a DT-ben
Gyertek kedden este hatra a DT-be! Érdemes. Azt ugyan még nem tudni, hogy pontosan mi lesz ez, de hogy jó lesz, az biztos.

Például egy pornósztár, bizonyos Elisabeth King fogja szórakoztatni a nagyérdeműt. Hogyan? Alighanem bemutatót tart majd. Elvégre mi máshoz is ért egy pornósztár, mint a nyilvános szexhez. Nem?

Más. Nemrég hallottam, hogy az embereknek, csak nyolcvankilenc százaléka egyértelműen heteroszexuális. Ez azt jelenti, hogy minden tizenegyedik ember homokos. Megdöbbentő, nem? Tényleg szerintetek a transzvesztiták buzeránsok, vagy csak szeretik a női cuccokat? Erre még nem sikerült rájönnöm, Minden esetre dolgozom a problémán. Elméletben. Kizárólag. Szóval erről a témáról is biztosan megtudhattok valamit, mert itt lesz Zsazsa Tax.

Soma is tiszteletét teszi nálunk, és ezt persze kizárólag a Diáknapok alkalmából. Hölgyeim és Uraim tisztelt hallgatótársak Gyertek má' el, ha időtők, kedvetek engedi. Kultúrálódjatok. Ha másért nem, legalább a sztriptíz, vagy a chip and dale show miatt érdemes eljönni. Biztosan jó móka lesz.

Szergej Korovjov


Kedden éjjel itt a gyulafirátóti subbás
Kedden ismét láthatjátok Sub Bass Monstert a Diáknapok keretein belül. Biztosan hallani fogjuk tőle az eddig már megismert számokat, de valószínűleg valami eddig nem hallottal is kirukkol. Érdemes megnézni Szabit élőben is rappelni, mert az utóbbi időben a szolid, visszafogott srácból már egy a színpadon magabiztosan mozgó sztár lett. Ennyit elöljáróban, aki többre kíváncsi, egy hét múlva már részletes beszámolót olvashattok magáról subásról és a koncertről

Blacky


Aerobic Pesuth Ritával és Dancsóval
Aki úgy dönt, hogy a diáknapokon kezdi meg felkészülését a közelgő strandszezonra, esetleg fogyni szeretne egy kicsit, vagy csak egyszerűen mozogni egy jót, az semmiképpen ne hagyja ki Pesuth Rita bemutató edzését kedd este 8 órától a tesicsarnokban. Ritáról tudni kell, hogy egyedüli női versenyzőként hatszoros kick-box világbajnok, s egy új mozgásforma, a fitness kick-box egyik kidolgozója. A program lényege, hogy a 3500 éves keleti mozgáskultúrát ötvözi az új évezred tömegsportjával, rendkívül hatékony, mindenki számára a legkönnyebben elsajátítható edzésmódszer, s nem utolsósorban állítólag többszáz túlsúlyos ember fogyásának a titka.  A fitness kick-box királynő a lányoknak azért ajánlja edzését, mert biztonságérzetet ad, míg szerinte a fiúknak (nekik Dancsó Zoli tornázik elő) azért kedvez kifejezetten, mert kemény és követhető. Nos, remélem sokan kaptak kedvet egy kis mozgáshoz, s minél többen lesztek kedd este a "Superdome-ban".

Szeghalmi Bazsi


Parasztolimpia
Mé’ van az, hogy csak azok indulhatnak flancos olimpiának nevezett erőpróbán, akik évekig aszalják magukat edzőtermekbe, de egy rendes pofa sört sem tudnak meginni? Itt az ideje, hogy változtassunk ezen!

Egy derűs tavaszi reggelen, Somogyhárságy községben néhány nyalka parasztlegény arra az elhatározásra jutott, hogy el kellene dönteni, hogy ki a falu bikája. Úgy gondolták, hogy az ökölharc helyett az izomerő döntsön. Bokrétába szedték mindazon szép hagyományokat, melyeket a falu öregjei méltónak találtak a feladatra. (Bálaállogatás, zetorhúzás, részeg házastárs hazatolása a könyvtárból, menekülés az asszonyka felénk hajigált sodrófái elől... stb.)

Hajj! Végre a mi kis falunkban is megrendezik eme nemes és lélekemelő versengést (szerda, Fő tér, 14.30) , ahol a mi ifjaink is összemérhetik erejüket, ügyességüket és gyorsaságukat J Jöjjetek hát cifra menyecskék és nyalka legények (8 fő/banda) és kezdődjék a mulatság!

Pendragon


Guinnes kísérletre várva
Nyerges Zoltán Salgótarjánból érkezett a BDF-re, jelenleg negyedéves fizika-technika szakon. Kedvenc hobbija a kosárlabda. Szeretett sportágát már kb. tíz és fél éve űzi, jelenleg a főiskola megyei és NBII-es csapatában játszik. Végzősként egy Guinnes rekorddal szeretne búcsúzni tőlünk, s bár tavaly már próbálkozott egyszer, most úgy döntött, hogy így diáknapokhoz közeledvén itt az idő egy újabb kísérletre.

-  Kinek a fejéből pattant ki a Guinnes rekord kísérlet ötlete?

Van egy mániám, hogy nagyon szeretek fogadni. Két éve Kláris Zolival azon gondolkodtunk, hogy egy óra alatt hány három pontost lehet dobni úgy, hogy dobsz és szeded magadnak a lepattanót. Végül két liter kólában fogadtunk, hogy előbb 350, majd 420 dobást kell teljesítenem egy óra alatt. A végeredmény mindkétszer az lett, hogy Kázé vesztett. A fogadásunk fülébe jutott egy barátomnak, Kovács Tibornak (Igor), aki látott benne fantáziát és javasolta, hogy csináljunk belőle országos hírverést, és vegyük fel a kapcsolatot az angliai székhelyű Guinessel.

- Hogyan készültél a megmérettetésre?

A felkészülésem két részből állt, ugyanis mind fizikálisan, mind szellemileg rendben kell lenni. Ez utóbbin azt értem, hogy nem szabad sem a sikerre, sem a sikertelenségre gondolni, sőt egyáltalán nem szabad semmire sem gondolni, míg dobom a hárompontosokat. A fizikális felkészülés már lassan fél éve folyik. Nyáron otthon 54 napon keresztül 18-20 kilométert futottam. Természetesen kosaraztam is, hogy az állóképességem jó legyen. Mióta itt vagyok a Főiskolán, egy kicsit leeresztettem, de decemberben végig csináltam egy nagyon erős ugrókötél programot, amit egy orosz válogatottól kaptam. Terveztem egy dobóedzést is, de ez sajnos elmaradt.

- A felkészülésed problémamentes volt?

Sajnos kisebb gondok adódtak. Végzősként szakdolgozatot készítek, amit a héten kell leadnom. Angolból nyelvvizsgára készülök, ami szintén a héten lesz. Egy kisebb sérülés is hátráltatott, ínhüvelygyulladás a kezemben.

- Milyen eredményt várhatunk tőled kedd este?

Egy éve 613 dobásból 427 ment be, tehát mindent elkövetek, hogy ezt az eredményt eggyel vagy kettővel túlszárnyaljam. A felkészülés során voltak bíztató kilátások, miszerint akár 30 vagy 40 dobással is többre lehetek képes, de azért 428-cal sem lennék elégedetlen. Azt mondom, hogy ellátogatunk a pokolba, aztán talán visszajövünk onnan.

vastag

 


BDF DIÁKNAPOK   április 24-26-ig

Április 24. Kedd
8:00-"Sörkeresés" a Fő tér környékén
Üzletekben sörkuponok (5 korsó sör/kupon) találhatók, jelszó ellenében birtokbaveheted, majd  beválthatod az udvari sörsátorban. A jelszó: - "Jó napot kívánok, a Kovács és Társa KFT-től vagyunk, meghoztuk a 12 db WC kagylót, hová tehetjük le?" Válasz: "A szomszéd üzlet ajtaja elé legyenek szivesek."

14:00-Paintball a szabadidőközpontban. Értékes nyeremények a győzteseknek.

16:00-Zenés megnyitó az udvari sörsátornál, majd fergeteges tojásháború a Perint partján (a fősuli előtt a hídnál) -az öltönyben, estélyi ruhában érkezők bevonása plusz pont. Itt is értékes nyeremények!

17:00-Baseballbemutató és játéklehetőség a Sugár úti pályán (indulás 16.30-kor a fősuli elől)

17.00-18.00: Szavazás a rektorjelöltekre a DT előtt

18:00-Szexualitás felsőfokon minimális pénzért: 200 Ft-os belépővel
- talkshow illetve élő műsorok a díszteremben!  Sztárvendégek: ELISABETH KING,    pornósztár, SOMA, ZSAZSA TAX, transzvesztita, sztriptíz táncosnők + azok a ronda és nyálas chippendale fiúk (elég gáz...) és minden, mi szem szájnak ingere!

20:00-Dartsverseny a Klubban, értékes nyeremények!

20:00-Aerobic PESUTH RITA, és DANCSÓ ZOLTÁN kick-box világbajnokokkal a sportcsarnokban.

20:00-24:00 :Szappan koncert, majd Voci buli az udvaron. Eső esetén az ebédlőben zappantunk!

21:00-NYERGES ZOZÓ újabb rekordkísérlete (3 pontos dobás) a sportcsarnokban.

24:00-SUB BASS MONSTER a Papayában! 

Április 25. Szerda

8:00-kifulladásig: Streetball a sportcsarnokban.

10:00-Szumó bajnokság,

        férfi hasszépségverseny,

        férfi nyeszlettségi verseny,

        női vizespóló verseny,

        női hastáncverseny a DT-ben.

10.00-12.00 Szavazás a rektorjelöltekre a DT előtt

11:00-  Dr. Gilli Gyula előadása a diákhitelről az "A" 25-ben

12:00- Ingyen ebéd az udvaron.

13:00- Lovagi torna, és kaszkadőrshow  PIROCH GÁBOR és csapata közreműködésével,         az udvaron, majd lovaglási és íjászati lehetőség!

14:30-Parasztolimpia a Fő-téren, eső esetén a DT-ben!

 Ízelítőül:

        sodrófahajító verseny,

        létrafutás,

        petrencerúd tartás,

        fűrészelés, stb..

14.30- Íjászat a kézilabdapályán

16.00-18.00 -Rock-varázs az udvaron.I. (eső esetén EÜ Dózsa úti csarnoka, a Görög pizzeria közelében!!!)  Élő Amatőr Rockfesztivál:  VAD FRUTTIK, LÉGKALAPÁCS stb..

18:00-fellép:BAJOR IMRE a D épület DT-ben! jegyár:300 Ft/fő

9:00-24:00 Rock-varázs az udvaron.II. (eső esetén EÜ Dózsa úti csarnoka, a Görög pizzeria közelében!!!)

20:00-Görög táncház az ebédlőben.

22:00-Cigányzene a Klubban, egészen hajnalig húzzák a nótádat.

Április 26. Csütörtök

8:00-Kispályás foci az udvaron . (eső esetén EÜ Dózsa úti csarnoka)

10:00-Csocsóverseny a Klubban, értékes nyeremények a legügyesebbeknek!

12:00-"Vizibickli" verseny a Perintben, (a fősuli előtt a hídnál), mountain bike ajánlott!

14:00-Kozmetikai tanácsadás, testfestés, fodrászkodunk, azaz séró belövés berettával "A" 15; 16-os terem.

16:00-A Diamonds Dalstúdió fellépése a DT-ben (Jól aláfestenek a Casinónak)

16:00-20.00 Kaszinó a DT-ben,  a megnyert zsetonokkal nyereményekre és a rektorcsapatokra licitálhatsz!

16.00-20.00: Szavazás a rektorjelöltekre a DT előtt

17:00-Kézműves foglalkozás az Ady-téri koliban.

20:00-24.00 Fellép:A JUICE együttes az udvaron. (eső esetén EÜ Dózsa úti csarnoka)

21:30-Capito gitáriskola zenés estje. (DT)

23:00-Tüzijáték az udvaron.

23:30-Záróbuli az EÜ Dózsa úti csarnokában jegyár:500 Ft/fő

           23:45- "NYITÓTÁNC" AZ ENERGY DANCE SHOW közreműködésével

           24:00-IRIGY HÓNALJMIRIGY,

           01:00-Diákrektor választás,

           02:00-V-TECH.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű