Hegylakó 4 - Végjátszma

Szegény Hegylakó, immár tényleg a végét járja szegény! Az első rész még igazi kultfilm magasságokba szárnyalt, ám úgy tűnik ez nem az a műfaj, amiről több hasonló bőrt le lehet húzni, pláne ennyire különböző bőröket.

Szegény Hegylakó, immár tényleg a végét járja szegény! Az első rész még igazi kultfilm magasságokba szárnyalt, ám úgy tűnik ez nem az a műfaj, amiről több hasonló bőrt le lehet húzni, pláne ennyire különböző bőröket.

 A legszebb az egészben hogy az elmúlt három részben mindig valamilyen befejezést akartak kanyarítani MacLeod évszázadokat átívelő történetének. Közben persze volt időutazó is, hiszen a második részben a jövőben kalandozott. Valahogy azonban soha nem hagyják nyugodni a világ talán leghíresebb - és a kapzsi filmgyártók miatt lassan legröhejesebb - halhatatlanját.

Ez alkalommal testvérével(!!!) indul harcba, hogy legyőzze a legyőzhetetlen főgonoszt. Meg kell hagyni, kiváló B-kategóriás minatfilmet csinált az eleddig - s valószínűleg ezután is - ismeretlen rendező, Douglas Aarniokoski. Christopher Lambert pedig ráncosodó arcával próbál megfelelni a tíz évvel ezelőtti szerepének. Szóval minden és mindenki kiizzadhat a nevetéstől, ha képes ironikusan végigülni ezt a 87 perces borzalmat. Persze szigorúan saját felelősségedre!

Saint

A film május 3-ig látható Szombathelyen

További filmkritikáink:

A Meztelen Maya
Koltay Coronája
Taxi 2. - Újra a Pegueot-k közé csapnak
Lágerélmény kis utazással
Számkivetett
Csak kicsi sejtek vagyunk...
28 nap = két óra bosszúság
Bájkevero - Bedazzled
Vatel
Willis, az örök férfi
A 6. napon
Temetetlen múlt
Az asztronauta
Charlie angyalai
Frequency
A Bölcsek kövére 2.
U-571
X-men: Mutánsok márpedig vannak...
A második legjobb dolog
Sakáltanya
A hatodik blöff
Asterix, Obelix és az isteni Laetitia
Agyatlan apartman
Tudom mit ettél tavaly nyárson
Bérgyilkos a szomszédom
Én és én, meg az Irén
Flinstones-2
Hi-Lo Country
Az én házam az én váram
Ég veled
Viharzóna
Nicolas Cage - Tolvajtempó
Jackie Chan: Új csapás
Egy kapcsolat vége
Patrióta
Sikoly 3
Mission Impossible 2
Ember a Holdon
Sátáni játszma
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű