Itt az új Star Wars előzetes

A teljes filmre még legalább fél évet várni kell, addig is marad a Csillagok háborúja-rajongóknak az előzetes.

Jedi TanácsIgaz, a hat hónapot csak az amerikai nézőkre vonatkozik, mi itthon pedig még ennyit sem remélhetünk. Már csak azért sem, mert a többi filmet is el kell adni, és nálunk Harry Potter miatt a Gyűrűk Ura megjelenése is csúszik - no igen, kis ország, kis közönség.

A kis 45 másodperces montázst az interneten (www.starwars.hu) lehet letölteni, de a Pixar, Monster Inc. című animációs filmje előtt is látható a beharangozó (a Monster Inc. talán ennek is köszönhetően hihetetlenül erősen nyitott Amerikában.)

Anakin SkywalkerA montázs Darth Vader jól ismert légzésével a háttérben mutat be aprócska jelenteket a II. rész történéseiből. A rajongói oldalakon már ezrével találunk olyan insidereket, akik el is mondják, hogy melyik kockán mit kell látni, és annak milyen szerepe van a teljes történetben.

Számos fan szerint a filmecske fantasztikus, megér egy mozijegyet is. Bár a többség szerint ez csak olajlocsolás a tűzre. Obi-Wan KenobiHogy milyen tűzre, az az igazi kérdés, hiszen az első rész nem kevés vérbeli rajongót sokkolt gyermeteg stílusával, és finoman szólva amatőr elkészítésével - hiába a digitális technika, ha a film, amiben szerepel, képtelen önmagát eladni filmként.

Persze anyagilag ez sem lesz bukta, hiszen a sokat szidott első rész is 1 milliárd dollárt hozott világszerte.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű