Nem tett vallomást a pedofil férfi

Nincs fordulat a körmendi gyermekgyilkosság ügyében

A Tánczos Gábor ártatlanságát bizonyító sztori azonban kacsának bizonyult: ma a vasi rendőrség közleményben cáfolta a beismerő vallomás tényét. A történetből annyi igaz, hogy december 17-én egy 26 éves férfi valóban rátámadt egy 11 éves helybeli kisfiúra, lecipelte őt a pincébe és bántalmazta, illetve fajtalankodott vele. Szerencsére a zajra felfigyelt az egyik idős lakó, lement a pincébe, s megjelenése elriasztotta a támadót. Az elmenekült férfit négy órán belül elfogták a rendőrök. Az is valószínű, hogy sokakban megfogalmazódott a hír kapcsán: talán mégsem ok nélkül tagadja olyan vehemensen minden fórumon Tánczos Gábor Zsófika megölésé. Hiszen íme, itt egy körmendi pedofil.

Ám az illető nem tett semmilyen vallomást, ezért azt sem ismerhette el, hogy ő ölte volna meg Zsófikát. Bár Körmenden is sokan összefüggést véltek felfedezni a két ügy között, ez csupán látszólagos, hiszen kisfiúval fajtalankodott a pedofil férfi. Ráadásul négy éve még hosszú fekete haja volt. S ebből egy szál nem lehet azonos azzal a vörösre festett hajszállal, melyet Zsófi alsóneműje alatt találtak - és azóta sem tudtak azonosítani.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű