Sárvári fa alá került a nyomtató

Németh Csaba először azt hitte, csupán szobatársa viccel vele, amikor SMS-t kapott tőle, hogy a Nyugat játékán ő nyerte a nyomtatót.

Az ember általában két dolog miatt kísérti a sorsot szerencsejátékokkal. A játék öröméért és természetesen a nyereményért. Ez utóbbi az esetek többségében elmarad, ha pedig mégis ölbe hull a szerencse, akkor a boldog örömöt megelőzi egy jó adag kételkedés.

Nem volt ez másképp decemberi játékunk nyertesével, Németh Csabával sem. A sárvári fiatalember a Műegyetem harmadéves hallgatója. Három hónapja mutatta meg neki a Nyugatot szobatársa, aki előtte nyert már tőlünk Haladás és Falco meccsbelépőt is. Csaba a böngészés mellett játszott is, de bevallása szerint nem fűzött nagy reményeket a nyeréshez, ezért aztán újévi tréfának gondolta szobatársa SMS-ét. Az üzenetben feketén-fehéren az állt, hogy Csabáé a szombathelyi Elender Computer által felajánlott színes nyomtató. Bár a lakótárs eddig megbízhatónak tűnt, azért telefonon a biztonság kedvéért újból egyeztették, nem csak viccről van-e szó. Csaba kételkedését igazán csak az az email oszlatta el, amiben a Nyugat a nyeremény átvételének módjáról érdeklődött.

A díj ezúttal is jó helyre került. Csabának van otthon számítógépe, nyomtatója azonban nem volt hozzá. Eddig. Helyet viszont biztosan találnak neki és megbecsült darabja lesz a konfigurációnak - biztosította a boldog nyertes az Elender munkatársait. Beszélgetés közben az is kiderült, hogy Csaba gépe híján van a nyomtatóhoz is szükséges USB csatlakozónak. Pár pillanat múlva - hogy, hogy nem - a pakk tetején díszelgett a hiányzó alkatrész is.

Csaba első nagy nyereménye után természetesen tovább játszik. Már nincs messze attól, hogy gyűjtött pontjai alapján automatikusan megkapja a Nyugat-pólót és ezután már talán könnyebben elhiszi, hogy a Neten nyerni is lehet...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű