Mámoros koccanás?

Valószínűleg kábítószer hatása alatt állt az a sofőr, aki tegnap este lámpaoszlopnak ütközött a Zanati úton.

Tegnap este Szombathelyen 22 óra után néhány perccel a Zanati úton a belvárosa felé haladt egy Opel Astra típusú személygépkocsi, ami eddig tisztázatlan okokból útszéli lámpaoszlopnak ütközött. A gépkocsit vezető szombathelyi fiatalember és utasa könnyű fejsérülést szenvedtek, a képen is látható, hogy mindketten belefejeltek a szélvédőbe.

Információink szerint a sofőrt már kiengedték a kórházból, hölgy utasát még bent tartják megfigyelésen. A kórházi kivizsgálás során a gépkocsi vezetője és utasa esetében is kábítószer fogyasztás tünetei és gyanúja merült fel. A helyettes rendőrségi sajtószóvivő elmondta, hogy a tesztek amfetamin származékot jeleztek, de pontosabbat majd csak a vizsgálati eredmények megérkezése után lehet tudni.

Arra vonatkozóan nem sikerült információt szerezni, van-e köze a sofőrnek az Opel szélvédőn található vöröskeresztes jelhez. Úgy halottuk, a sofőrnek már nem ez volt az első ilyen ügye.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű