Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Mámoros koccanás?

Valószínűleg kábítószer hatása alatt állt az a sofőr, aki tegnap este lámpaoszlopnak ütközött a Zanati úton.

Tegnap este Szombathelyen 22 óra után néhány perccel a Zanati úton a belvárosa felé haladt egy Opel Astra típusú személygépkocsi, ami eddig tisztázatlan okokból útszéli lámpaoszlopnak ütközött. A gépkocsit vezető szombathelyi fiatalember és utasa könnyű fejsérülést szenvedtek, a képen is látható, hogy mindketten belefejeltek a szélvédőbe.

Információink szerint a sofőrt már kiengedték a kórházból, hölgy utasát még bent tartják megfigyelésen. A kórházi kivizsgálás során a gépkocsi vezetője és utasa esetében is kábítószer fogyasztás tünetei és gyanúja merült fel. A helyettes rendőrségi sajtószóvivő elmondta, hogy a tesztek amfetamin származékot jeleztek, de pontosabbat majd csak a vizsgálati eredmények megérkezése után lehet tudni.

Arra vonatkozóan nem sikerült információt szerezni, van-e köze a sofőrnek az Opel szélvédőn található vöröskeresztes jelhez. Úgy halottuk, a sofőrnek már nem ez volt az első ilyen ügye.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra