"Alacsonyan szálló BMW"

így jellemezték a szemtanúk azt az autót, amelyik kedd délután csapódott lámpaoszlopnak a Paragvári úton. A sofőr csodás módon túlélte a balesetet.

A belváros felé tartott egy szombathelyi fiatalember Szombathelyen, a Paragvári úton BMW típusú gépkocsijával. A Váci Mihály úti kereszteződés előtti bukkanóhoz "valószínűleg nem megfelelő sebességgel" érkezett, így az szinte ugrósáncszerűen kilőtte az autót, ami egy forduló után a domb aljánál lévő lámpaoszlopon landolt. A becsapódáskor a gépkocsi szinte körbefolyta az oszlopot. A fiatalember életét erős kocsija és hihetetlen szerencséje mentette meg. A tűzoltók hosszú percekig küzdöttek, amíg ki tudták emelni a sérültet, akinek mindkét lába súlyos sérüléseket szenvedett. A szabadítási akció idejére sötétbe borult a környék, az ÉDÁSZ a biztonság kedvéért áramtalanította az oszlopokat.

Időközben futótűzként terjedt a híre a látványos balesetnek, így hamarosan száznál is többen toporogtak a rendőrök által kifeszített szalagkordon körül. Bár a tűzoltók és rendőrök többször is érthetően kérték a tömeget, hogy húzódjanak hátrébb, a kíváncsiság erősebbnek bizonyult. Ráadásul egyeseknek többször is el kellett magyarázni, miért ne cigarettázzanak a leszakadt benzintankú autó közelében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű