Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

"Alacsonyan szálló BMW"

így jellemezték a szemtanúk azt az autót, amelyik kedd délután csapódott lámpaoszlopnak a Paragvári úton. A sofőr csodás módon túlélte a balesetet.

A belváros felé tartott egy szombathelyi fiatalember Szombathelyen, a Paragvári úton BMW típusú gépkocsijával. A Váci Mihály úti kereszteződés előtti bukkanóhoz "valószínűleg nem megfelelő sebességgel" érkezett, így az szinte ugrósáncszerűen kilőtte az autót, ami egy forduló után a domb aljánál lévő lámpaoszlopon landolt. A becsapódáskor a gépkocsi szinte körbefolyta az oszlopot. A fiatalember életét erős kocsija és hihetetlen szerencséje mentette meg. A tűzoltók hosszú percekig küzdöttek, amíg ki tudták emelni a sérültet, akinek mindkét lába súlyos sérüléseket szenvedett. A szabadítási akció idejére sötétbe borult a környék, az ÉDÁSZ a biztonság kedvéért áramtalanította az oszlopokat.

Időközben futótűzként terjedt a híre a látványos balesetnek, így hamarosan száznál is többen toporogtak a rendőrök által kifeszített szalagkordon körül. Bár a tűzoltók és rendőrök többször is érthetően kérték a tömeget, hogy húzódjanak hátrébb, a kíváncsiság erősebbnek bizonyult. Ráadásul egyeseknek többször is el kellett magyarázni, miért ne cigarettázzanak a leszakadt benzintankú autó közelében.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Könnyű

Tovább az oldalra