Szombathely a perverz város

Legalábbis erre az elhatározásra jutottunk miután ellátogattunk a környék egyetlen Erotika intim és videó shopjába.

Pornóképek, videók, vibrátorok különböző kiegészítők. A sexcentrikus, poénbombák okozta nyomasztó atmoszférát ellensúlyozandó, középkorú, első látásra szimpatikus úr várja a bolt látogatóit. Csöppet sem lepődik meg jövetelünkön, rögtön a kabinba invitál, ott lehet dohányozni és nyugodtan beszélgetni. - mondja.

Eleinte még a tulaj is pirult
Erőteljes fellépéssel próbálom leplezni zavaromat - ez csöppet sem lepi meg a bolt tulajdonosát, aki bizony hozzá van szokva az remegő hangokhoz, izzadt tenyerekhez.
- Amikor nyitottam, legalább annyira zavarba voltam, mint vendégeim. Azt se tudtam hova nézzek, amikor valami perverzebb filmet, vagy különleges vibrátort kértek - meséli.
Talán épp ezért próbálja most már lazítani a boltban a hangulatot, izgulós vendégeit általában hellyel és üdítővel kínálja.

A női nem merészsége
A kezdeti hónapokban ötven-hatvan látogatója volt Gábornak, mára a klubtagok száma is meghaladja az ötszázat. Biztos látogatónak számítanak például a kamionsofőrök. Érdekes megállni egy pillanatra azon tény előtt, hogy a vásárlók legalább hetven százaléka a női nemhez tartozik. Viszont a törzstagok kora tizennyolc és hatvannégy év között mozog - vagyis teljes a skála.
A legidősebb klubtag is hölgy. Férje élsportoló volt, és a sok szer hatására férfiasságával gondok adódnak, a hölgy azonban úgy véli, neki még élveznie kell az élet ezen területét is...

A legkelendőbb árucikk a vibrátor
A szombathelyi és a Szombathely környéki vásárlók körében a legnépszerűbb árucikknek a 2.000 és 16.000 Ft között mozgó vibrátor számít. De jól fogynak a videokazetták és a különböző síkosítók is. Valentin napkor különösen nagy a keletje a vibrátoroknak. Úgy látszik, a hölgyek sokféle ajándékot kapnak mostanában.
Egy kazettát 350 és 600 forint között lehet kölcsönözni. A klubtagoknak jelentős kedvezmény jár mindenből. Klubtagságit egy évre 1500 forintért lehet váltani, csupán személyigazolványt kell felmutatni hozzá. Az igazoló lapokat Gábor mindig magánál tartja még este zárás után is, így az ügyfeleknek nem kell félniük a visszaélésektől.
- Ha nem kezelném bizalmasan az ügyfeleim adatait, lehúzhatnám a rolót ebben a szakmában a diszkréció a legfontosabb - hangoztatja.

Diszkrét házhozszállítás
A klubtagok között találhatók saját nemükhöz vonzódók, házaspárok és fiatalok is. Minden vásárló másként teszi meg a kezdeti lépéseket, a bolt vezetője pedig igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt feloldani a gátlásokat. Ha igénylik, segít kiválasztani a megfelelő segédeszközöket, klubtagoknak akár éjjel nappal házhoz szállítja a kívánt árút. Még akkor is, ha a kuncsaftjai a legkülönbféle igényekkel állnak elő, vagy ha a megérkeznek a nagyon perverz látogatók, mert belőlük is van jócskán.
Gábor azonban munkájához igazította életfilozófiáját, s mára úgy kezeli ezeket a dolgokat, mintha kenyeret vagy tejet árulna.
Mindig figyeli a Fókuszhoz hasonló műsorokat, mert az ott bemutatott dolgokra előbb utóbb óriási igény jelentkezik. Így volt ez a nyolcvanéves pornószínész bácsi esetében is.

Helyben is videózhatsz
A kabin érdekes része a boltnak. Van benne egészségügyi, tisztálkodási doboz, mosdó, TV, videó. A helységet ki lehet bérelni és hangos nyögéseken, csempetörésen kívül majdhogynem bármit lehet csinálni...
Gábor a magyar társadalmat egyelőre még nagyon prűdnek tartja. Azt mondja, meglepődnék, ha tudnám, hogy hány olyan ember van, aki még mindig fél boltban óvszert vásárolni. Ennek megfelelően bőséges a választéka különböző kondomokból is. Megtalálhatják számításaikat a nagy vagy kis pénisszel rendelkezők egyaránt.

Erősítő cigi
A nyári időszakban több fiatalkorú is próbálkozik azzal, hogy kazettát kölcsönözzön. Gábor őket nem szolgálja ki, de számtalan vicces eset adódik belőle. Rendszeresen több fős csődület jön össze a bolt előtt, és a fiatalok azon vitatkoznak, hogy ki kopogjon be. Ilyenkor általában ki ad egy hamutálcát, hogy amíg vitatkoznak, legyen mivel elütni az időt...

Búcsúzóul még egyszer szétnézünk a boltban. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere, sőt még azon is túl...

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű