Férgek az automatában

Igencsak megdöbbenhettek, akik a szombathelyi Nagytemplom előtt szembesültek honfitársunk egyedi pénzszerzési praktikájával.

Undorodva kapták el a kezüket a pénzkiadó nyílástól azok az autósok, akik a minap vásároltak parkolójegyet a püspöki palota melletti automatából. A visszajáró pénz ugyanis egyenesen egy nagy halom izgő-mozgó pondróra és kukacra pottyant. A bosszús és elborzadt vásárlók inkább veszni hagyták a pénzüket, mintsem hogy kipiszkálják azt a nyüvek közül. Többen telefonáltak a Városgazdálkodási Kft-nek, aki egy szerelőt küldött a helyszínre az automata lefertőtlenítésére.

A parkolójegy-kiadó felnyitásakor vált bizonyossá, hogy a férgeket valaki szándékosan helyezte a nyílásba, mivel a gép belülről teljesen tiszta volt. Gyanítható, hogy újabb cseles pénzszerző akciónak lehettünk szemtanúi. A parkolásfelügyelet egyik munkatársa elmondta, hogy ilyenre eddig még nem volt példa Szombathelyen. Leggyakrabban szombatonként rongálják meg az automatákat a diszkóból hazafelé tartó fiatalok. Az egyébként vandálbiztosnak kikiáltott szerkezetek a pofonokat, rúgásokat kitűnően állják, de a pénzbedobó nyílásba öntött bor, vagy maróanyag már nagy kárt tud tenni a méregdrága masinákban. Olyan is előfordult már, hogy záptojással illették a gépet.

Korábban volt szokás, hogy a pénzvisszaadó nyílását eltömték, vagy leragasztották a környék hajléktalanjai, aztán egy alkalmas időpontban "könnyítettek" az automatán, de mostanában ilyen esetekről már nem érkezett bejelentés.
A "megférgesült" automata közelében három kisállat kereskedés is található és mindegyik árul csontférget, így könnyen elképzelhető, hogy innen származnak a kukacok., bár a megkeresett eladók nem emlékeztek senki olyanra, aki gyanús lett volna. (Az egyik üzletben aznap jóval az "elkukacosítás" előtt diákok vásároltak csontférget. Egyikük még a boltban nekiállt cigarettájával kínozni a kukacokat, láthatóan élvezve a megégett pondrók szenvedését. A szadizmusnak a boltvezető vetett véget)

Amennyiben az automatákat további atrocitások érik a parkolási csoport felveszi a kapcsolatot a közterület-felügyelettel és a rendőrséggel.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű