Üres kézzel távozott a rabló

Nagydarab, szürkeruhás, símaszkos rabló követelt pénzt a szombathelyi Laky Demeter utcai postahivatalban, de miután eltanácsolták, futva távozott.

A Soproni Postaigazgatóságra 15 óra 48 perckor érkezett riasztás a Laky utcai kis postahivatalból. A soproniak értesítették a szombathelyi zsarukat, akik azonban már nem találták a helyszínen a rablót. A két postás hölgy elmondása szerint a nagydarab, szürke ruhát és fekete símaszkot viselő, kreol bőrű férfi kezében fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt. A postai alkalmazottak nem estek pánikba - talán megedződtek az egy évvel korábbi, sikeres rabláson -, közölték a rablóval, hogy nincs pénz a postahivatalban. A rabló erre eltette fegyverét (vagyis a fegyvernek látszó tárgyat) és futva távozott.

A rendőrök nagy erőkkel indultak a forró nyomon, lezárták a városból kivezető főbb utakat és kutyát is bevetettek a keresésbe. (Információink szerint nem is eredménytelenül) Közben minden olyan férfit igazoltattak, akire ráillik a személyleírás.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű