Ellen buli a Tavernában

Ha unod a Countryt és a Padlást, gyere a Tavernába és bulizz velünk! - érkezett a meghívás emailen.

És valóban: a dejavu a szombathelyi bulikhoz képest KISMISKA - ugyanazokon a szórakozóhelyeken, ugyanazok az arcok, ugyanazokra a számokra ropják (unják) minden áldott hétvégén.

A Taverna sem lehet ennél rosszabb - gondoltuk és nekivágtunk A hely sok meglepetéssel szolgált. Az előítélet ellenére egyikünk sem távozott késsel a hátában. Inkább a fősulis bulik jellegét idézte az este. Volt, aki az asztalnál váltotta meg a világot egy - két sör kíséretében, akadtak igazi sportemberek, akik vérremenő cso-csó bajnokságot vívtak, és voltak olyan "hagyománytisztelő" fiatalok is, akik egyszerűen csak jól akarták érezni magukat és táncoltak - táncoltak - táncoltak és táncoltak a szülinapos DJ tiszteletére.

A Tavernás "ellen-bulit" most rendezték meg második alkalommal. Az első mulatság zártkörű volt. Ám most az emailek hatására sokan voltak kíváncsiak arra, hogy a Fő tér közeli kocsma milyen újdonsággal szolgálhat számukra. Meglepő fordulat nem következett be az este folyamán. Annyi történt csak, hogy nem a bejáratott szórakozóhelyeken köszöntötte a vasárnap reggelt jó pár szombathelyi fiatal. S bár a hely még nem annyira felkapott hogy szinglik és Yoopik, vagy menő pénzes macsók lejtsék a táncparketten - valahogy kibírtuk nélkülük.

Fotó: Bősze Zsolt

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű