A Playboy szombathelyi választottja

Németh Ildikóval találkozhattunk már TV-ben, szépségversenyen és a szép lányairól híres Playboy magazinban is. Mint mondja, Szombathelyen még nem nagyon ismerik fel, de az országban már külön rajongói klubja van. A modellányt mi alaposan kifaggattuk...

- Egy roppant egyszerű kérdéssel kezdeném, amire biztosan sok tinilány kíváncsi. Hogy kerül be valaki a Playboyba?
- Felkerestek telefonon, hogy én lennék a hónap modellje...

- Ez így megy? Hopp, reggel megcsördül az ember telefonja és megkérdezik, hogy lennél-e a hónap modellje?
-Igen, felhívtak, hogy fel kellene mennem interjúra és ki kellene töltenem egy kérdőívet, amiből ők majd írnak egy összefüggő szöveget. Magammal vittem a portfóliómat, amiből ők választottak képeket és ebből egy került be az újságba.

- Honnan tudták, hogy létezik egy Németh Ildikó?
- Hát biztosan nem úgy, hogy megláttak a diszkóban. Valakitől megkapták a számomat, talán egy ügynökségtől, vagy éppen a CKM-től, hiszen ők egy épületben vannak a Playboy-jal, és nyáron indultam a CKM "Nyár legvonzóbb nője" versenyén.

- Itt neked kellett nevezned?
- Igen. Fel kellett mennem egy válogatásra, ahol kamera előtt kellett beszélni és mozogni. Ezernél több lány közül választottak ki a kétszer negyven fős középdöntőbe, és bejutottam a döntőbe is, ahol különdíjas lettem. Nagyon sok ajándékot kaptam, fel vagyok ruházva és divatfotózásra is kötöttek velem szerződést.

- Külföldi meghívás?
- Hamarosan eldől, de Bécsbe és Japánba várhatóan kimegyek. A felvételeim már ott vannak.

- Miért pont Japán? Elképzelhető, hogy bevágódsz az ottani férfiaknál is?
- Az egyik versenyen kamerázott minket egy japán hölgy, és négy lányt kiválasztott a mezőnyből, köztük engem. Felvette az adatainkat, lemért minket és hazarepült. Azt mondta nem ő fog dönteni, hanem összeül egy ügynökség, és kiválasztja, ki a legalkalmasabb. A 180 cm feletti lányok nem mehetnek. Én 177 vagyok, és állítólag az arcom is tetszett nekik. A Veet Look modellversenyen első helyet elért lánynak például kicsit keleties a szeme, ezért ő nem is kell nekik, de ugyanúgy a szőkéket sem keresik. Barnát keresnek.

- Az adataid publikusak?
- Igen. 87/60/90.

- Ha jól sejtem akkor mell, derék csípő a sorrend...
- Pontosan. Ezenkívül 177 cm magas vagyok, 22 éves és főiskolai hallgató.

- Azok után hogy egyre több lapból mosolyogsz vissza ránk érzed hogy többen megismernek Szombathelyen?
- Nem.

- Ne viccelj. Playboy, CKM, RTL Klub reklám, TV Szombathely, szépségversenyek... Az ember azt hihetné hogy ezek után lassan már bujdosnod kell a hódolók elől.
- A barátnőimtől szoktam visszajelzést kapni, hogy láttak a TV-ben, vagy itt-ott. Ennyi.

- És nem kapsz szerelmes SMS-eket, "láttalak a Playboyban, szuper vagy bébi" stílusú üzeneteket?
-De, van egy fan-clubom! A Playboy megjelenésének napján kaptam egy SMS-t egy ismerős sráctól, hogy látott az újságban és hogy milyen szép vagyok. Elkezdtünk üzengetni és akkor árulta el, hogy van egy Németh Ildikó fan-club. Férfiak, fiúk a tagjai és azt írta, hogy mivel nem csak szép vagyok, hanem okos is, ezért ilyen lányt szeretnének rögzíteni a férfiak ideájában.

- Azért azt tudod ugye, hogy egy apró szépséghibája volt a Playboy-os szereplésednek?
- Nem, mi az?

- A sok ruha... Ebben a magazinban ez kevésbé megszokott. Várható hogy a későbbiekben többet is láthatunk belőled?
- Ha megkeresnek akkor maximum fehérneműs és bikinis fotózást vállalok. Kevesebben nem szeretném magam megmutatni, már csak azért sem, mert modellkedni akarok, ahhoz pedig nem jelenhet meg rólam akt, de félakt sem.

- Esetleg akkor majd érett nőként, nagymama korodban? Volt már rá példa mostanában...
- Nem hiszem, hogy akkor már sokan lennének kíváncsiak a szilikon melleimre...

- Apropó, lesznek szilikon melleid?
- Nem. Bár a versenyeken, ahol mostanában voltam azt hallottam, hogy a fele indulónak szilikonos volt...

- Nagy kebel a divat?
- A szépségversenyeken igen, az igazi modellversenyeken viszont nem kellenek a műbabák. A Veet Look-on például már az előválogatáson elbuktak azok, akiknél kiderült, hogy nem teljesen igazi, ami látszik.

- Ezek szerint Te igazi vagy. Később sem tervezel valami igazítást? Fenék, száj?
- Biztosan nem. Legfeljebb plasztikai sebésszel vetetnék le az anyajegyeimből, de azt is csak azért, mert veszélyeztetve van a deréklánc miatt.

- Cindy Crawfordnak szerintem egészen jól áll az anyajegye. Mondták már, hogy hasonlítasz valamelyik sztárra, híres modellre?
- Sokak szerint hasonlítok Monica Belluccira és Demi Moor-ra.

- Barátod hogyan viseli, hogy sokan megnézik a barátnőjét? Nem féltékeny?
- Ő büszke rám és ő küld, hogy legyek ott minden válogatáson, versenyen. Amikor nyafizok hogy én már belefáradtam, vagy éppen nincs pénzem elutazni, mert már mind elfogyott, akkor jól leszid.

- Nyafogós típus vagy?
- A barátom szerint inkább hisztis. De ez nem igaz, én kiharcolom azt amit akarok, vagy gondolok és azt akarom, hogy úgy legyen...

- Akkor inkább akaratos...
- Nem, inkább csak azt akarom, hogy valamibe nekem is legyen beleszólásom és a véleményemet is meghallgassák.

- Ha az előbb jól értettem akkor a barátod egyben a menedzsered is.
- Igen, már mindenki így hívja. Nagyon sok lány irigyel is miatta, mivel sokuk barátja féltékeny, és inkább eltántorítaná őket a modellkedéstől, mintsem hogy támogassa is benne.

- Mi a honoráriuma egy menedzser barátnak?
- Az hogy nem szakítunk...

- Te vagy a jutalma?
- Tulajdonképpen igen. Azt mondja, hogy ha már egyszer ennyi mindent "belémfeccölt" akkor nem enged el.

- Akkor valójában befektetés vagy...
- Aha. De ha majd egyszer milliókat keresek akkor én tartom el őt. :)

-Ebben talán van is ráció, de a korábbi szavaidból azt szűrtem le hogy mostanában anyagi gondokkal is küszködsz.
- Rengeteget költök. Kell egy album, a portfólió. A fotósnál 50-60 ezer forint körüli összeg marad. Ezért 40 képet kapok, fele színes, fele fekete-fehér és igazából talán 8 olyan, ami az albumba tehető, de ennyivel már el tudok indulni. Az én képeimet Budapesten Emmer László készítette, aki az egyik legelismertebb fotósnak számít a szakmában.

- A lelki kisugárzás mellett a külső sem mellékes. Mit eszik egy modell?
- Reggelire egy tea, az ebédem már normális... Hétvégén eszem csak levest, egyébként rizst, száraz húsokat. Utána uzsonnára és vacsorára joghurt, kefír és gyümölcs. Egy-két édesség azért néha becsúszik.

- Kozmetikus, fodrász?
- Nagyon sokat költök rá. Legalább 2-3 hetente megyek kozmetikába gyantáztatni, mivel mindenhol szőrtelenül kell megjelenni.

- Mindenhol gyantáztatod magad?
- Igen.

- Bikinivonalon túl...?
-Ott is, ameddig a fájdalom engedi. A modelliskolában is ezt oktatták, mindig mindenhol szőrtelenül, úgy ahogy megszülettünk. Ez azért is nagyon fontos, mert vannak áttetsző ruhák és nem mindig lehet alá fehérneműt venni.

- Akkor talán térjünk vissza a te gyerekkorodra. Mikor kezdődött a modellkedésed? Oviban például még "normális" kislány voltál?
- Szüleim már akkor is vittek divatbemutatókra a Bagolyvárba. De ezenkívül úszásra, ritmikus sportgimnasztikára, társastáncra, jazz balettra is jártam. Középiskolás koromban pedig a Közgazdasági Szakközépiskolában esküvői ruhákat mutattam be.

- Most egy kicsit hadd gonoszkodjak. A közhiedelem szerint ahhoz hogy valaki bejusson egy nagyon jó helyre... de látom tudod mit akarok kérdezni.
- Igen, hogy valamit tenni kell azért. Ilyeneket én is hallottam szépségversenyeken.

- Neked tett már ajánlatot valaki?
- Nem...vagyis igen. Egy alkalommal volt róla szó, hogyha ezzel és ezzel, akkor... Így kerülhettem volna be egy újságba. Barátnőimtől is hallottam ilyesmit és bizony volt, aki meg is tette. És mégsem kapott helyezést, pedig arról volt szó. Én a 22 évemmel nem megyek bele ilyenbe, de jönnek a 14-15 éves lányok, akik nagyon kellenek ebbe a szakmába és az a baj, hogy közülük többen is megteszik.

Ami ebből a beszélgetésből kimaradt azt meg lehet kérdezni Ildikótól a gilda0704_KUKAC_freemail_PONT_hu címen, de tessék igyekezni! Tapasztalatok szerint a befutott modellektől már csak autogram-kártyákat kaphatnak a rajongók...

fotó: Emmer László

A Playboy magazin szeptemberi számában megjelent írás (a Playboy magazin szíves hozzájárulásával)

További képek Ildikóról: album1, album2

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű