Kérded, nekem miért jön be a Big Brother?

Most aztán már elég legyen ám ebből a sápadt arcú értelmiségi nyavalygásból! Igenis, kisköcsögök, a Big Brother a legjobb műsor a Földkerekén...

Nem azért, tényleg, én baróra komázom ezt az egészet, végre van valami nézhető a tévében, habár nekem már a Dáridó is nagyon bejött az Ámokfutókkal meg a Pataki Atussal. Ne csináljuk már, hogy fikázzuk; mi az, ami nem tetszik? Ha meg nem, akkor mi a faszé’ nézed, bazze, menj az Artéra, hesszeld a feliratos albán filmeket. De nem mész, tudom, menetesen rácsatlakozol a katódra, aztán sopánkodsz másnap a melóhelyeden, hogy megint dugtak a tévében, meg miért engedik ezt, miért nem minőségi filmeket nyomnak. De te is ráizgultál az Évire, nem, hemüveg, s hagytad a pitlibe az Artét?

Okos ember lehetett ez a Big Brother nevű amcsi, aki kitalálta az egészet. Biztos megszedte magát a csóka, de tudod, az ilyenektől nem sajnálom. Jó, az Iti egy nagy tuskó volt, nyitottunk is a haverokkal egy rumpuncsot, mikor elhúzott a véresbe, de amikor az Andi tusol, az király. Ez az élet, szépöcsém, ezért szeretjük a Big Brothert, mert ez legalább megmutatja, mi van. Egyszer fenn, egyszer lenn. Tudod, leszarom, hogy rendezett-e vagy nem, mert mi nem az, lényeg, hogy a múltkor bent volt a házban a Fenyő Miki. A Koltai Robi is bent volt, pedig aztán rá nem mondhassa senki, hogy bunkó, nem? Tudod, ő énekli azt a vonatos számot. Akkor most mi van? Megmondom: a sok értelmiségi köcsög irigykedik a jakuzzi meg a lazulás miatt, mert nekik nem jutott más, csak egy bunkó főnök, otthon meg a kis feleség és a két kölök, óhne dolby szöraund. S ha már csorog a nyáluk, hát verik.

Kár, hogy a Zotya nem került be a szomszéd tömbből, tök nagy egyéniség, jó a csávó szövege, meg van egy állatnagy ezres Kawasakija, szegecselt bőrjakóval, már biztos meghúzta volna a Zsanettet, nem mint ez a lúzer Szabi, mert Zotya tutira ért a nőkhöz, szerelmes típus a fiú. Igaz, a Renátó is jól répázta az Évit, én ökör, meg már majdnem átkapcsoltam a Való Világra, de szerencsére pont bemondták, hogy jön a csávó big bránere, így sikerült videóra vennem az egészet. Azóta arra gerjedünk a csajommal, a Marival, aki mellesleg majdnem olyan jó nő, mint a Tara volt, esetleg nem annyira okos.

A Mari különben tökre depi volt, mikor kijött a Pongó, sírt is. Én is, bazze, mert nyolc rongyért küldünk SMS-t, hogy maradjon, de a sok pöcs kiszavazta. Kurva ideg lettem, gondolhatod, kiszavazzák a legjobb fejet, be is vertem a szomszéd Skodájának a tetejét, faszé’ áll oda a ház elé ilyenkor. Igaz, így viszont láthattuk a Papayában a srácot, tökre őrület volt, Mari be is pisilt, nekem se sok hiányzott, nem szégyellem, no, érzékeny vagyok az ilyenre.

Most azon fűznek a haverok, főleg a Lali meg a Jocó, hogy jelentkezzek a következő körbe, mert én is vagyok olyan jó fej, mint a Popey vagy a Bálint. Még nem t’om, meg nem is nagyon érek rá ezen agyalni, amíg megy az első Big Brother. Majd meglássuk, bazze.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű