A Nyugat Jézuskája hozta: ÜzeNET

Kedves, drága Olvasóink! Pislantsatok kicsit a cikkek feletti piros csíkra! Mit láttok? Bizony, elindult a Nyugat.hu legújabb szolgáltatása, az ÜzeNET.

Azt momentán nehéz megmondani, az országban most mi is az egzakt helyzet jövőügyileg, de az biztos, hogy a Nyugat.hu-nál elkezdődött. Ahogy a melléket ábra mutatja (emlékeztetőül: piros csík felül), az utóbbi idők legjelentősebb technikai fejlesztéseként elindítottuk az ÜzeNET-et, amelynek segítségével üzenetet küldhetsz ismerőseidnek, barátaidnak, szerelmednek, munkatársaidnak, vagy csak úgy, mindenkinek.

Az ÜzeNET a méltán népszerű mobilos SMS-ek rövidségét, tömörségét kombinálja az Internet ingyenességével és nyilvánosságával. Mivel az üzenetek lapunk főoldalán jelennek meg, írásodat több ezer internetező ember fogja elolvasni. Gyakorlatilag bármit írhattok bárkinek, azzal a minimális megszorítással, hogy trágár vagy személyiségi jogokat sértő üzeneteket nem rakunk fel, érthető okokból kifolyólag. Üzenetek naponta kétszer kerülnek fel, s 24 órán keresztül olvashatók. (Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a begépelés után nem azonnal kerül fel az írás, van bizonyos átfutási idő.) Csak kattintsatok a píros csíkon levő gombra, a többi adja magát.

Az ÜzeNET nemcsak a modern kommunikáció egyik különleges formája, de egyben rendkívül célzott hirdetési lehetőség is, szerintünk bizonyos vállalkozók számára egyenesen pazarlás nem élni vele.

Az ÜzeNet részleteiről itt olvashatsz bővebben: ÜzeNET

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű