Ilyen még nem volt!

Szilveszter éjszakáján hatalmas buli várja a bátrakat a Haladás sportcsarnokban

Úgy látszik, valakinek eszébe jutott, ne kelljen már Budapestre vonatozni, ha "akol melegre" és hatalmas bulira vágyunk. Rendeznek hát Szombathelyen is évbúcsúztató nagy bulit.

Kell ugye egy ilyenhez egy nagy csarnok - ez a Haladás sportcsarnok lesz - meg sok, és sokféle stílusú fellépő. Ezek lesznek a helyi illetőségű Sugar&Spice (az egyik énekeslányuk szombathelyi), a Kozmix, a Splash, Ganxsta Zolee és a Kartel. A színpadra lép még Blueboy és Stone is, továbbá DJ Flow is. Az éjfél utáni afterparty fő attrakciója Kühl és Slam Jr. exkluzív műsora, melyet direkt erre a rendezvényre készítettek. A két topDJ közös műsorral is előáll és 5-6 órán keresztül nyomják a ritmust a táncolni vágyók talpa alá.

A nyerni vágyóknak is lesz mindenféle: a tombolán este 9-től éjfélig, óránként kisorsolnak egy mobiltelefont feltöltő kártyával, további nyeremények is várhatóak: vacsorautalvány, Hi-fi torony, DVD-lejátszó és más meglepetések!

A belépőért, mely 4000 forintot kóstál, bemelegítésként jár egy tetszés szerinti koktél plusz tombolaként is szerepel. A buli este héttől kifulladásig tart, várják a bátrakat, és a kevéssé bátrakat is. :)

Jegyek még elővételben kaphatóak KO Hanglemezboltban és a Haladás Sportcsarnokban.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű