Cicciolina, az ördöggel cimboráló

A pornósztár élvezte a villogó vakukat, állította, azért nem öregedett, mert az ördöggel cimborál. A Tabuk nélkül című könyvét dedikálta Szombathelyen.

A művésznő a Savaria Plaza könyvesboltjába, a péntek délutáni dedikálásra a hetvenes évek szexszimbólumának tartott, napbarnította, szőrösmellű délceg úrral érkezett. Tabuk nélkül című könyvének címét nem tartotta álságosnak, azt mondta, sokkal több titokra derült fény, mint amit valaha elképzelhettünk az életét amúgy sem szűzlányként megélő Staller Ilonáról.
- Beszélek a gyerekemről, arról a nehéz időszakról, amikor érte küzdöttem. Amikor minden napom egy szenvedés volt. Nagyon büszke vagyok a fiamra. Nem tudom milyen pályát választ majd, de nem hiszem, hogy ő is pornószínész lesz. Sokkal jobban érdekli a kémia, szerintem kémikus lesz. - mondta, hatalmas szempilla-csattogtatások közepette.

Négy év múlva már a parlamentben szeretne ülni...
Magyarázta, azért nem lett politikus Magyarországon, mert átverték, a pénzére utaztak, nem vették komolyan. Négy év múlva viszont már a parlamentben szeretne ülni. Állította, tud és akar is segíteni a kobányaiknak. Szerinte a magyar és az olasz politikusok között nincs nagy különbség. Igaz, a hazaikat még nem ismeri igazán.
Most a média világába vetette bele magát, élvezi, hogy sütkérezik a népszerűségben. Jó most az élete, igaz minden pillanatáért megszenvedett. Nem bánt meg semmit, mindenre büszke, amit elért.
- Öregedni? Áh nem. Kondizok, futok, sokat szerepelek a médiában, törodnöm kell magammal, egy percig sem lazsálhatok. Ez azonban valószínűleg nem lenne elég, néha úgy érzem, magával az ördöggel cimborálok. - közölte.

Mindig kíváncsi lettem volna arra, hogy Cicciolina álbutasága mögött mi rejlik valójában. Ezt azonban most sem sikerült kiderítenem. A bepárásodott szemű idosebb urak gyűrűjében pózolt még egy kicsit, megölelte "dzsigolóját", majd elviharzott. Éli tovább életét, bizonyára Tabuk nélkül...

 

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű

Valódi tájékoztatásra vágysz? Vagy elég a propaganda? Dönthetsz! Támogasd a Nyugat.hu-t