Hátba lőttek egy diáklányt Szombathelyen

Tegnap délelőtt Szombathely Oladi városrész egyik iskolája melletti zöldterületen, a Perint patak közelében testnevelés óra alatt hátba lőttek egy középiskolás diáklányt.

Az eddigi adatok szerint szabadban zajlott a testnevelési óra, éppen futottak a diákok, a lány kissé leszakadva haladt a többiek után. Elszaladt egy fiatalokból álló csoport mellett, amikor látta, hogy az egyik fiúnál légpuska van. Úgy 20-30 métert szaladt már, maga mögött hagyva a társaságot, amikor a hátában éles fájdalmat érzett. Szólt a tanárának, akkor derült ki, hogy hátba lőtték. Azonnal az ambulanciára szállították. Az elsődleges adatok alapján a gerincet ért - egy centiméteres sebet ejtő - lövés könnyű sérülést okozott.

Mivel az eszköz - légpuska - alkalmasnak tűnik arra, hogy súlyos testi sértést is okozzon, így a szombathelyi rendőrök az ismeretlen tettes ellen súlyos testi sértés kísérlete miatt indítottak eljárást. Mint Szalai Ferenc, a Vas megyei Rendőr-kapitányság sajtóreferense elmondta, mára sikerült az elkövetői kört is behatárolni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű