Hiába menekült a rendőrök elől az üzemanyag tolvaj

Csütörtök hajnalban állampolgár jelentette egy rendőrnek, hogy egy világoskék színű, rendszám nélküli Trabant kombi Zsédeny községben tehergépkocsi mellett parkol, amelynek tankjából egy férfi gázolajat próbál meg leszívni.

A rendőrök Hegyfalu felől indultak a helyszínre, a bejelentő rábapatyi állampolgár pedig követte az időközben elinduló Trabantost.
A szemből érkező járőrök, amikor észrevették a Trabantot, megálltak és szabályos módon jeleztek a járművezetőnek, hogy álljon meg. De az hirtelen gyorsított és távozott a helyszínről.
A menekülő már a hegyfalui körforgalomnál járt, amikor civil, rábapatyi üldözője utolérte. Ekkor a Trabantos oldalról nekikormányozta a járművét, majd Hegyfalu felé folytatta útját. Pósfa térségében Ölbő irányába egy földútra hajtott rá, amikor a rendőrök utolérték. Ugyanis a földút – vasút kereszteződésénél az érkező tehervonat miatt a Trabantosnak meg kellett állnia, ám kiugrott a járműből és bemenekült az erdőbe.
Mivel mindkét rendőr felismerte az elkövetőt, még aznap délelőtt sikerült őt Ölbő közelében elfogni, majd előállítani.
Kihallgatása során K. J., 18 éves ölbői lakos több mint 10 üzemanyaglopást ismert el, amelyeket a megyében követett el. Traktorokból, munkagépekből lopta el az üzemanyagokat. Vele szemben a Sárvári Rendőrkapitányságon cserbenhagyás és lopás bűncselekmény gyanúja miatt eljárás indult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű