Eddig: 1 671 363 / 3 000 000 Ft, 80 támogató. Még6nap.
Légy része az igazságnak!

Lányok, akik mind a Balaton szépei akarnak lenni!

Balett-táncos, közgazdász, felszolgáló. Mindannyian a győzelemért, meg a vadíúj Skodáért indultak.

A szervezők egyik célja nyilván az volt, hogy az amúgy is vonzó magyar tengert még vonzóbbá tegyék. Nos, ez a kissé szelesre fordult időben is tökéletesen sikerült. Még friss szerelmi bánatomat is feledtetni tudták ezek a karcsú derekak, feszes popsik, dagadó cickók.


A százharminc versenyző félszáz hazai településről érkezett. Ezúttal a barnák győzedelmeskedtek. A 16-os döntőbe tizenegy barna, két fekete és három szőke szépség jutott. Ők az augusztus 6-dikai gálaest előtt öt napos felkészítő táborban vesznek részt, ahol a három fellépő ruhához illő koreográfiát tanulnak, hogy ne csak szépségükkel, hanem látványos show-műsorral is elkápráztassák a siófoki szabadtéri színpad látogatóit.


Mostani rövid bemutatkozójuk során máris egy sereg dolog kiderült: például az, hogy ezen a megméretésen a középiskolásoknál több az egyetemista. Az államizgatástól a gazdasági és divatiskolán át a geológusig a legváltozatosabb pályákra készülnek. A hobbyk között pedig a grafológia, az asztrológia, a nyelvművelés, a versenytánc, és a virágkötészet is szerepelt. Az kevésbé volt meglepő, hogy sokan modellkednek, többen szerepeltek már reklámfilmekben, színházi produkciókban, újságok címlapján. Volt olyan, aki nem csak vitorlázik, hanem többször átúszta, körbebiciklizte a Balatont. Hát kell ennél jobb píár Közép-Európa legnagyobb tavának népszerűsítésére?

Fotó: Wolf Géza

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű