Elzárásra ítélték a zalai prostituáltakat

A turistaszezont a zalai prostik is kihasználják, a főbb utak mellett kínálják bájaikat. A rendőrök hét pillangót gyűjtöttek be Nagykanizsán a hetes út mellől, Keszthely külterületén pedig a 71-es útról vittek be a kapitányságra négy nőt múlt kedden. Mivel a hölgyeket már több esetben feljelentették tiltott kéjelgésért, s ennek ellenére a cselekmény folytatásával nem hagytak fel, ezért őket a Keszthelyi Rendőrkapitányságon szabálysértési őrizetbe vették, s gyorsított eljárás keretében szerdán már bíróság elé is állították őket. A Keszthelyi Városi Bíróság a négy nőt egyenként 20, 60, 80, illetve 90 nap elzárásra ítélte.
A  legtöbb hölgy nem követi az inflációt, áraik évek óta nem változtak. Negyedóra orális szex 2500 forinttól "kapható". Az ár tartalmazza a gumióvszert is.

Vas megyében csökkent a köztéri prostitúció, legalábbis kevesebb esetben intézkedtek a rendőrök. Ha a prostituált munkáját nem közterületen végzi és érvényes orvosi igazolással rendelkezik, akkor a hatóságok sem zavarják.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű