Öt ember halt meg Borgátánál

Két gyerek és három felnőtt vesztette életét abban a balesetben, amely szombaton este történt Celldömölk és Jánoháza között.
Egy Suzuki haladt Jánosháza felé a védett útvonalon, amikor jobbról belehajtott egy alsóbbrendű útról érkező Wartburg. A két autót a szántóföldre repítette az ütközés ereje, és a járművek úgy összeroncsolódtak, hogy utasaikat a tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk.

A Suzuki jobb első ülésén utazó asszony és egy 13 éves leány azonnal meghalt, az autót vezető férfi könnyebben sérült. A Wartburg négy utasa közül egy gyermek, egy férfi és egy nő vesztette életét a balesetben. A jobb hátsó ülésen utazó gyermek súlyos, életveszélyes sérüléssel került a szombathelyi Markusovszky kórházba. Nem sokkal a tragédia után a helyszínre érkezett az egyik autó utasainak néhány családtagja, akik miután szembesültek a történtekkel, idegösszeroppanást kaptak, ezért hozzájuk is mentőt kellett hívni.

A balesetnek több szemtanúja is volt. A nyomok alapján felmerült annak a lehetősége, hogy a Wartburgnak elromlott a féke, és a sofőr megpróbálta elkerülni az ütközést - hiába. Az egyenes utak kereszteződése jól belátható.

Öt ember halt meg Borgátánál
Tánczos Mihály
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű