Kozsó karcsú és kábítószermentes

Az énekes szerint nem az embléma a lényeg, hanem a hit. Harcol azért, hogy mindenki rájöjjön arra, hogy a kábítószer csak pusztít és romba dönt.

– Nemrég jelent meg új albumotok. Mesélj róla egy kicsit!
– A bűvös 9-es számot viseli. Sok-sok év várakozás után bekapcsolódott a munkába Susie és Jeanette, akik öt duettet énekelnek velem. Nagyon régóta vártuk ezt a pillanatot, de sok év gyakorlás kellett ahhoz, hogy a színpadon is végre konferálhassanak, kommunikáljanak a közönséggel és felvegyék az Ámokfutók ritmusát. Nagyon boldog vagyok, mert ismét dobtunk valami különlegeset a poppalettán azzal, hogy a két lány beszállt. Jeanette rappel, Susie pedig énekel. Az albumot természetesen egyedül készítettem, de jó érzés volt, mert szeretek egyedül dolgozni. A csapat, aki segíti a munkámat nagyon jó, régóta dolgozom velük, de a dalokat, a szöveget, a zenét is én magam írtam.

– Több olyan dal is hallható a lemezen, amelyet régebbi együtteseidtől (Picasso Branch, Bestiák) már megismerhetett a közönség. Miért készültek e feldolgozások?
– Ez nem a véletlen műve. Egy üzenet volt a rajongóknak. Rengeteg levelet kaptunk olyanoktól, akik annak idején imádták a Bestiákat vagy a Picasso Branchot, ezért döntöttem úgy, hogy eleget teszek ennek a kérésnek. Így jó néhány kedvencem felkerült az albumra, a következő Ámokfutók lemezen Shygys dalokat is találni fogtok.

– Újabban a West Companyt – a legújabb, általad menedzselt fiúcsapatot – és Dinát kapcsolják a nevedhez.
– Közöm nincs hozzájuk, annyi csak, hogy az én stúdiómban dolgoztak. Nagyon tisztelem és szeretem őket, hisz borzasztó jó zenét csinálnak.

– A lemezeiden megtalálható egy bizonyos „No drog - No smoke - No alkohol” embléma…
– Itt nem az embléma a lényeg, hanem a hit, ami bennünk van. Én nem dohányzom, nem kávézom, nem iszom. A lányok néha rágyújtanak, tehát rájuk a No smoke nem érvényes, viszont mindannyian kábítószer-mentesek vagyunk. Harcolunk azért, hogy mindenki rájöjjön arra, hogy a kábítószer csak pusztít, romba dönt, családokat és embereket tesz tönkre. Ennek mindig hangot adunk, és bármikor bevállalunk egy tesztet - az ország nyilvánossága előtt is -, hogy tiszták vagyunk, soha nem használtunk drogokat és nem is fogunk. Hiszem, hogy anélkül is lehet az ember boldog, hiszen találhat magának egy igazi kedvest, egy igazi barátot, egy igazi jó csapatot, és azzal nem lesz előrébb, ha kipróbál bármit.

– Pár hónapja eléggé ledöbbentetted az országot azzal, hogy kiálltál a Sztárbox gálán Bebével. Milyen élményeket adott ez az este?
– A Sztárbox szervezése hihetetlenül profi volt. Nem számított, hogy nem az én kezemet emelték fel a végén, mert az emberek 99,99%-ának én voltam a győztes, hiszen önmagában megdöbbentő volt, hogy kiálltam és boxoltam. Az, hogy Bebe csapattársai beszólogattak, nem volt sportszerű. Én megköszöntem a mérkőzést, gratuláltam neki. Büszke vagyok arra, hogy végigcsináltam ezt. Nem vagyok verekedős típus, nem is leszek. Nekem ez egyszeri csoda volt. A közönség szemében is pozitív visszajelzése volt az egész gálának. A partnert nem én választottam. Az élet furcsa fintora, hogy Bebe a csapatomban énekelt, de ma már nem is köszön. Én az ilyen embereket megpróbálom nem észrevenni, mert csak bántják a lelkem.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű