Bőrcuccok, tetkók, drogok és csajok

Erről szólna rockernek lenni? Endi, a Hooligans dobosa beszélt a témáról.

- Rengeteg mostanában a „divatrocker”, akik felveszik ugyan a bőrcuccot, de a rockzene lényegéről mit sem tudnak.
- Meg kell cáfoljalak, szerintem nincsenek divatrockerek. A rock sokáig eltűnt, nem volt trendi. Most újra alakulnak rockzenekarok. A koncertjeinkre is igazi rockerek járnak, olyanok, mint én. Világéletemben így öltözködtem, soha nem mentem a divat felé.

- Mennyire fontosak a neked a tetoválások?
- Ami a testemet borítja, az mind az életemről szól. Úgy 12 éve Tommy Leen láttam először ilyen tetoválásokat, onnét az ötlet. Sóval már 12 éves az első, azóta folyamatosan gyarapodik. De arra mindig figyelek, hogy igényesek legyenek.

- Egy ilyen vad külső milyen lelket takar? Nagyon folyik a csajozás? A civil életből vagy a sztárvilágból választotok párt?
- A csapatban mindenkinek van állandó partnere és mind civil. Néha ugyan csajozunk koncert után, de már nem jellemző. Nekem 4 éve van csajom, vele érzem jól magam. Viszont az esküvő kizárva!

- A bulitok alatt rengeteg ivó, füvező fiatalt láttam. Tudtok ti tenni ez ellen valamit?
- Rengeteg drogprevenciós rendezvényen léptünk már fel, ahol a zenélés mellett mondtuk is, hogy ne tegyék. Talán nekünk, kik szintén kipróbáltuk, elhiszik: nem jön be!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű