Szombathelyen mondta ki a boldogító igent Ábel Anita

Nem megszokott dolog, hogy egy közismert tévés személyiség nem a fővárosban, hanem az ország egyik...

Nem megszokott dolog, hogy egy Budapesten élő, közismert tévés személyiség nem a fővárosban, hanem az ország egyik szegletében házasodjon. Ábel Anita – aki sokak számára megmaradt Julcsinak –, és vőlegénye, Fekete Krisztián Szombathelyt választották, ahol szombaton délután kimondták az igent.


A pompára nem lehetett panasz, az elegáns Park Hotel Pelikánban, zárt kapuk mögött zajlott a ceremónia. A meghívott vendégek között számos műsorvezetőt, ismert televíziós arcot láttunk különböző csatornákról – például Liptay Claudiát –, de ez nem meglepő. Anita közeli barátja, Csonka Pici is gondoskodott a hangulatról, igaz, a Ding-dong című számát nem énekelte el, hiába ugratta vele a násznép. Az esküvői szertartás a szálloda kertjében szombaton délután négy órakor kezdődött ragyogó napsütésben, majd az egyre hidegebb idő elől a násznép az étterembe vonult.

Úgy tudjuk, Ábel Anita a szombathelyi hotel törzsvendégének számít, a Hotel Pelikán megnyitása óta többször vendégeskedett már itt. Az ifjú párnak sok boldogságot kívánunk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű