A mekis pult mögött: Bryan és még jó pár helyi híresség

A beteg gyerekek megsegítésére Szombathelyen idén dr. Ipkovich György, Bryan és Mészáros Tibor is...

Kozma Zoltán, az étterem vezetője elmondta, hogy idén a leukémiás gyerekeket segítő alapítvány javára adományoznak minden eladott sültkrumpli árából 35 Ft-ot. Pontos adatokat nem tudni, de az biztos, hogy a várakozásoknak megfelelően a szokásos vasárnapi forgalomnál jóval többen látogattak el a szombathelyi McDonald's-ba, és a slágertermék természetesen a hasábburgonya volt, amiből jópárat eladtak a más munkakörhöz szokott híres-neves emberek. Emellett szinte mindenki vett egy szilikon karkötőt is, amivel újabb 200 Ft-tal lehetett támogatni a beteg gyerekeket.

Dr. Ipkovich György, Szombathely polgármesetere is szívügyének érezte a feladatot, és vidéki útjáról sietett vissza, hogy a Szombathelyi Kötélugró Klub néhány tagjával karöltve belevethesse magát a konyhai munkálatokba, ahol ugyancsak jól szerepelt a nem megszokott tisztségében.

Természetesen nem hiányozhattak városunk neves sportolói sem, például az előbb említett kötélugró lányok is önként vállalták a konyhatündér feladatát. Kitűnően állták az éhes emberek rohamát, annak ellenére, hogy előző nap egy országos versenyen fárasztották le magukat.
- Azért vállaltuk a feladatot, hogy megmutassuk, hogy a segítséghez össze kell fognunk. Szerencsére az emberek nagyon partnerek voltak ebben, nagyon sokan csak emiatt látogattak el a McDonald's-ba - mondta Csordás Viktória.

Remélhetőleg a hagyomány nem szakad meg, és jövő novemberben is hasonlóan nagy emberek segítik hozzá a gyorsétterem-láncot ahhoz, hogy minél nagyobb összeget tudjanak fordítani a gyerekek gyógyítására.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű