Egymilliós vérdíj a soproni taxisgyilkos fejére

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntettének gyanúja miatt ismeretlen tettesek ellen, akik 2006. február 2-án 23.00 körüli időben Sopron külterületén, Harka irányába a Brandmajorhoz vezető bekötőúton az  általa használt sötétzöld színű, Mercedes 250D típusú taxiban egy pisztollyal fejbe lőtték H. Antal Károly soproni taxisofőrt, majd a nála lévő mintegy 10.000 Ft készpénzzel a helyszínről elmenekültek. A nyomozás megállapította, hogy a taxit 22.37 órakor a soproni Erzsébet-kert előtt - Ady Endre úton - lévő nyilvános telefonfülkéből rendelték, és az ott lévő buszmegállóban vártak a kocsira.

A feltételezett elkövetők:
Egyik személy: kb. 175-180 cm magas, közepes testalkatú férfi, aki sötét kabátot, és sötét színű kötött sapkát viselt. Kora 20-30 év közötti.
Másik személy: kb. 170 cm magas, közepes testalkatú férfi. Sötét kabátot viselt. Kora 20-30 év közötti.

A rendőrség kéri azok jelentkezését, akik 2006. február 2-án a megadott  időpontban a fenti helyen lévő nyilvános telefonfülke környékén tartózkodtak, az említett személyeket látták, róluk bármilyen további információval rendelkeznek.

Kérjük továbbá azok jelentkezését, akik 22.45 óra és 23.15 óra közötti  időben a Sopront Harkával összekötő főúton közlekedtek, és ott fentieknek megfelelő leírású gyalogos személyt vagy személyeket láttak, akik Sopron irányába haladtak.

Várják azok jelentkezését is, akiknek ismeretségi körébe olyan soproni vagy Sopron közeli lakóhelyű személyek tartoznak, akik illegálisan tartott  maroklőfegyverrel, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen további információval rendelkeznek.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitány nettó egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki az ismeretlen tettesek kézrekerítése érdekében.

A bejelentéseket a Győr-Moson-Sopron MRFK Bűnügyi Osztály 96/520-012-es  számán, illetve a 107, 112 számon, a 06-80/555-111-es telefontanú számán vagy bármely rendőri szervnél megtehetik. A bejelentő személyét a rendőrségen bizalmasan kezeli.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű