Eddig: 1 639 863 / 3 000 000 Ft, 75 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

Imádja a gyermekeket, és nonstop figyeli a Nyugat Rádiót a Ragaláz egymillió forintjának nyertese

A 23 éves lányt életében először érte ekkora meglepetés!

– Ki is vagy te, Viki?  – kérdezzük a fiatal lányt.
– Szülőfalumról, Csöröknekről költöztem be Szombathelyre a páromhoz. Odahaza hagytam két cicusom, és Zsömit, a kutyámat, akiket imádok. Két éve élek itt, és nagyon szeretem a várost, de most, hogy elszakadtam az otthon biztonságos közegétől, kezdem érezni, mi is az a nagybetűs élet!
Egyik hobbim a bögregyűjtés, többek között ezért kezdtem el a Nyugat Rádió matrica ragasztásos játékát is. No és nagyon szeretem az állatokat.

– Úgy tudom, rendkívül lelkes hallgatója vagy a rádiónak. Mi tetszik benne a legjobban?
– Talán az, hogy mindenki olyan kedves. Egy igencsak szimpatikus csapatot ismerhettem meg a telefonbeszélgetések, levélváltások során. Tetszik a hozzáállásuk, meg hogy nem csak egyszerű hallgatóként kezelnek.

– Mit szeretsz még csinálni a rádióhallgatáson kívül?
– A görkori, az úszás, a futás mind nagy szenvedélyem, és természetesen a zene! Abból mindenféle stílus a Lordtól a Republikig.

– Sokan ábrándoznak arról, hogy egyszer sok pénzt nyernek. Hogy élted meg, hogy neked sikerült?
– Napi 24 órában figyelem a rádiót és műsorait, ezért pont hallottam, amikor bemondták a nevem és a számom. Egyébként egy betegség miatt éppen egyedül voltam otthon. Ráadásul a párom elvitte az autót, így őt is haza kellett rángatnom, hogy beérjünk még a megadott határidő letelte előtt a rádióba. Az elején még fel sem fogtam, ami történt, aztán egy órával az átadás után előtörtek belőlem az örömkönnyek.

– Mihez kezdesz az egymillió forinttal?
– Lakásfelújításra és utazásra gondoltunk, már meg is terveztük a fürdőnket és az új konyhát. Kedvenc színösszeállításom a kék-sárga, úgyhogy ilyen színekben fog pompázni a bútor és a plafonig érő csempe is. Amúgy a Nyugat stúdióban is a kék-sárga dominál, ami nálam egy plusz jó pont a rádiónak.

– Hova utaztok?
– Konkrét helyet még nem tudok mondani, de annyi biztos, hogy Spanyol-, illetve Görögország a két úti cél. Én inkább valami ismeretlen kis faluban szállnék meg, a párom viszont ragaszkodik a gyakran látogatott részekhez.

– Pénzt már nyertél, mi az, amire még nagyon vágysz?
– Nagyon vonz a média. Próbálkoztam már rádiózással, de nem vált be, viszont szeretnék Fehérvárra főiskolára járni, új embereket megismeri.
Az egészben nem is a szereplés a lényeg, hanem hogy egy olyan csapat tagja lehessek, mint a Nyugat Rádióé.

Egy hobbimat, a legnagyobbat még nem is említettem. A babák!! Imádom a kicsiket, kollégáim gyermekeit is szoktam dajkálni. Egyszerűen rajongok értük! Vöröskereszetes versenyeken gyermekgondozásban van egy csomó érmem, és az egészségügyi főiskola is foglalkoztat. Ha lenne műsorom, biztosan babákkal kapcsolatos lenne. Nincs annál nagyszerűbb, mint mosolyt látni egy kisfiú vagy kislány arcán!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű

Tovább az oldalra