Csúszdázó pandák, boldog bulldog: 2012 legcukibb videói

Szeretne kicsit szívügyileg megremegni, könnybe lábadni a gyönyörűségtől? Rajtunk nem fog múlni!

Hát ez is egy olyan év volt, amikor a kelleténél többször olvadhattunk el a szívünk legeldugottabb zugaira ható videók láttán. De ez nem baj, mert a mindennapi mókuskerékből ezekkel tudtunk kicsit kiszállni, elrévedni, majd szemgolyónkat benedvesíteni. Úgyhogy miért is ne szednénk így az év utolsó napjára egy csomagba az összeset? Toplistánk következik, a teljesség igénye nélkül - vigyázat, toronymagas elérzékenyülési faktor!

10. Szupermen-macskák

9. Harlem, a minimalac leküzdi a lépcsőt

8. Tofu, a kutya ételt vár

7. Csúszdázó pandamacik

6. Macska és tükör

5. Kilenc hónapos ikrek buliznak

4. Pingpongmeccset követő hiperaktív kutya

3. Rizsgolyón nyammogó lajhármaki

2. Boldog bulldog a trambulinon

1. A legjobb barátok

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű