Eddig: 2 398 597 / 3 000 000 Ft, 108 támogató. Még3nap.
Légy része az igazságnak!

Pucér korizás fagyiért a Jégkarneválon

Szinte mindenkinek libabőrös lett a háta, amikor sor került az első Pucér korcsolyázás műsorszámra.

Nézd meg képeinket!Miközben Rióban a karnevál nézői homlokukat törölgetik a félmeztelen táncosok láttán a pálmafák alatt, addig idehaza ez a veszély nem fenyegette a XIX. Szombathelyi Jégkarneválra kilátogatókat. Pedig látvány itt is akadt bőven. A már hagyományosnak mondható, színes bemutatók mellett fakutyabajnokság és különböző vetélkedők vonzották a jég szerelmeseit. Szinte mindenkinek libabőrös lett a háta, amikor sor került az első Pucér korcsolyázás műsorszámra. A főszervezővel együtt tizennégyen vállalták a megpróbáltatást és teljesítették az 500 méteres távot. A jutalmuk sem maradt el, stílusosan egy kiló fagyit kaptak a jeges produkcióért. A nagy sikert aratott műsorszám ötletgazdája az a Varga Jenő volt, aki már számos újítással és extrém, ám megvalósított sportötlettel írta be magát a sporttörténelembe.

Nézd meg képeinket!A jégpálya záróünnepségének számító Jégkarnevált a Városgazdálkodás, a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség és a Vas Megyei Korcsolya Szövetség közösen rendezte. A fellépők között ott voltak a Vasi Volán szinkronkorcsolyázói, a KDSE gyorskorcsolyázói, a Puskás extrémkorcsolyázói. A jég közepén felállított 3x4 méteres színpadon mazsorettek, táncosok és a szombathelyi kötélugrók mutatták be tudásukat.

Bár a Jégkarnevál hivatalosan záróünnepség volt, a korcsolyázás szerelmesei örömmel vették tudomásul, hogy a hideg időre való tekintettel még nem zár be a Műjégpálya.

Légy része az igazságnak! 2023. november 27-től december 11-ig tart támogatás-gyűjtő kampányunk. Ennek során 3 millió forintot szeretnénk összegyűjteni. Minden forint számít!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű

Tovább az oldalra