Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tombol a járvány, fogy a pénz, apad a türelem

Télbe menős, didergős hetünk volt, annyi szent.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

In medias res vágunk neki a hétnek, azaz, bele a közepébe, mert az mégsem járja, hogy kint hideg van, de a kórházban is Nem volt fűtés a Markusovszky Kórház újonnan megnyitott COVID osztályán November 21. 07:06 . Nem volt fűtés a Markusovszky Kórház újonnan megnyitott COVID osztályán ugyanis, napokig fürödni sem tudtak a betegek. Viszont rendeződött a dolog.

Markusovszky kórház
Mészáros Zsolt

Mert nálunk olyan furán mennek a dolgok, Ausztriát mintának tekintjük, aztán mégsem minden ugyanolyan. Mi a különbség a magyar és az osztrák gazdaságvédelmi intézkedések között? - tettük fel a kérdést, és igyekeztünk választ is lelni rá. Lapunk a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara munkatársainak segítségével összegyűjtötte Mi a különbség a magyar és az osztrák gazdaságvédelmi intézkedések között? November 20. 15:57 a magyar és az osztrák gazdaságvédelmi intézkedéseket.

Bécs, Dunapart
Józing Antal

Furaság az is, hogy a kormány szeret az önkormányzatoktól el-, elvonogatni, ami gondokra Horváth Attila Horváth Attila az építményadó emeléséről, a megszorításokról, a kormányzati elvonásokról November 20. 11:51 alpolgármester válaszolt nekünk és az olvasóknak. Mondandója sok volt és alapos, érdemes újra elolvasni, tessék.

Közgyűlés 2006.06.25
Mészáros D. Zsolt

Az emberek gondjai mások, ők a járványtól félnek leginkább, és van olyan is, aki már átesett rajta, és elmesélten a tapasztalatait. "Hat napon át liftezett a lázam "Hat napon át liftezett a lázam, a konyhába is alig tudtam kimenni" - Két szombathelyi Covid-történet November 20. 07:41 , a konyhába is alig tudtam kimenni" - adta elő, s ha kíváncsi rá, újranézheti, olvashatja.

Koronavírus - Ellenőrzés a Liszt Ferenc-repülőtéren
MTI/Balogh Zoltán

A kór ellen védekezni kell, többek között kézfertőtlenítővel, de nem mindegy, milyennel, ugye. Teszteltünk volna mi sört, pizzát, vagy Tesla autót is, de most a kézfertőtlenítő Vodkaszagú, nyálkás, ragadós. Mi az? November 21. 11:28 a sláger. Vodkaszagú, nyálkás, ragadós. Mi az? -így álltunk neki, s hogy mire jutottunk, azt láthatja itt újra.

Kézfertőtlenító kínálat
Kiss Tamás

Viszont dolgozni kell, ha épp otthon is. Hat ötletet Hat ötlet, amivel megelőzhető az otthoni munkával járó depresszió November 21. 15:24 mutattunk, amivel megelőzhető az otthoni munkával járó depresszió. Mert úgy néz ki, sokan vannak, akiknek hosszabb távon kell berendezkedniük home office-ra. Ami nem is mindig olyan egyszerű.

Fény, virágok, csend, iroda, laptop, home office,
Pixabax.com

És volt halottunk is. Az Omega szombathelyi születésű billentyűse, Benkő László Elment Benkő László, aki a szocreál Magyarországon kaput nyitott a nagyvilág felé November 18. 15:32 ment el, akiről megemlékeztünk szelíden. És nem is azért, mert ezek szerint egy tágabb családtag ment el, hanem egy olyan ember, aki művészetével és lázadásával a szocreál Magyarországon kaput nyitott a nagyvilág felé, mert az akkoriban beatzenének nevezett valaminek ez volt az igazi funkciója.

Benkő László
Stekovics Gáspár

Három napra rá pedig követte őt a messzeségbe Mihály Tamás Meghalt Mihály Tamás, az Omega basszusgitárosa November 21. 16:30 basszu8sgitáros is, mert a halál csak ilyen: arat.

Mihály Tamás
rocbook

Akik pedig itt vannak, nem bírnak magukkal, Szörényi Levente Szörényi Levente nagyon nekiment Bródy Jánosnak November 20. 11:18 nagyon nekiment Bródy Jánosnak. - „Eddig nem látott mélységekbe pengette le magát” – mondta egykori zenésztársáról. Tudtuk, hogy nincsenek jóban, no de ennyire, vagy a politika mindenkit teljesen elhülyít.

Szörényi Levente
Facebook/Szörényi Levente

És most döntsék el önök, micsoda hét volt ez, mert mindjárt itt a következő, s ha lehet, még hidegebb.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Csak Szombathely

Hirdetés