Még mielőtt elindulna otthonról, nézze meg az orvosi kamara videóját

Közben a miniszterelnök közölte: húsvét után nem sokkal megnyithatnak a boltok.

Úgy tűnik, nincs teljes egyetértés a szakemberek között, hogy hogyan is kellene kezelni a jelenlegi járványhelyzetet.

Míg Orbán Viktor miniszterelnök reggeli rádiós beszédében Orbán Viktor: Már húsvét után néhány nappal megváltozhat az üzletek nyitva tartása 2021. April 02. 07:59 arról beszélt, hogy húsvét után egy-két nappal megváltozhat az üzletek nyitva tartása, a Magyar Orvosi Kamara (MOK) viszont egy sokkoló videóval arra kéri az embereket, hogy a koronavírus-járvány miatt maradjanak otthon húsvétkor.

A MOK felhívja a figyelmet arra, hogy a járvány továbbra is "tombol", rengetegen betegszenek meg, kerülnek kórházba, "5 percenként pedig meghal egy újabb honfitársunk" .

Videóban arra kérnek mindenkit, bírja ki még ezt a pár hetet, és maradjon inkább otthon idén húsvétkor, ezzel is csökkentve az esélyét annak, hogy megfertőzi családtagját, magát, és ezzel hozzájáruljon a járvány terjedéséhez.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Covid 19