Savaria legtüneményesebb leányait keresik

Hölgyeim és hölgyeim, ne hagyjanak ki egy ilyen esélyt: jelentkezzenek augusztus títózig a városházán, ha indulni kívánnának az első szombathelyi szépségkirálynő-választáson.

Az önkormányzatokról sokszor beszélnek úgy, mint túlbürorkatizált szervezetekről, ahol az ügyintézés komplikáltsága galambősz hajzatot növeszt a leghiggadtabb ember feje búbjára is. A megyeszékhely vezetése által organizált legelső szombathelyi szépségkirálynő-választás mindazonáltal siet rácáfolni erre a sztereotipizálásra: a bájos jelentkezők dolga egyszerűbb, mint azt bárki gondolná.

Ez mindösszesen annyiból áll, hogy írnak egy pozitív felhangokban dúskáló bemutatkozó levelet, csatolnak hozzá egy tetszetős egészalakos fényképet, továbbá elérhetőségi lehetőséget, majd augusztus 10-ig egy borítékban beejtik mindezt a polgármesteri hivatal gyűjtőládájába a portán. Aztán várnak a visszajelzésre.

A verseny fináléját állami ünnepünkre, augusztus 20-ára időzítették, amikor is a Fő tér kellős közepén kerül fel a korona városunk legtüneményesebb leányára.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű