A mi csapatunk ! A mi rádiónk !

Együttműködési megállapodást írt alá a Haladás labdarúgócsapata és a Nyugat Rádió Kft. A támogatás mértékét a felek üzleti titokként kezelik.

Együttműködési megállapodást kötött a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapata és a Nyugat Rádió Kft. A támogatás mértékét a felek üzleti titokként kezelik, azonban Séllei Árpád, a Haladás Marketing Kft és Horváth Zoltán, a Nyugat Rádió Kft ügyvezetője is jelentős összeget említett. A Nyugat Rádió emblémája eztán feltűnik a Haladás mezén, és reklámtábláikat kihelyezik a stadionba. A Nyugat Rádió hétfőn este hét órától Hali Rádió címmel önálló, a csapat életével foglalkozó magazinműsort is indít.

- Úgy éreztük a Haladást célkitűzéseiben kötelességünk segíteni. - közölte érdeklődésünkre Horváth Zoltán, a rádió ügyvezető igazgatója. Hiszem, hogy a csapatnak van reklámértéke, és messzire repítheti rádiónk hírnevét, mi pedig segítünk nekik abban, hogy játékosaik ismertebbé válhassanak. Kötelességünknek érezzük, hogy ne csupán egy támogató legyünk, hanem a Haladás kommunikációs partnere is. Legfontosabb feladatunknak elsősorban azt tartjuk, hogy a szurkolók a csapat háza táján történtekről elsőként tőlünk értesülhessenek.

A Nyugat Rádió emblémája a csapat nadrágján kap helyet
Séllei Árpád, a Haladás Marketing Kft. ügyvezető igazgatója is reméli, hosszú távú lesz ez az együttműködés.

- Biztos vagyok benne, hogy sikeres lesz az együttműködés. A rádió korrekt ajánlattal keresett meg bennünket, és jelentős összeggel támogatja a csapatot. A Nyugat Rádió emblémája a csapat nadrágján kap helyet, reklámtábláikat elhelyezzük a stadionban. A Rádió a csapat életével foglalkozó magazinműsort is indít, és rendszeresen beszámol a gárda háza táján történtekről. A konkrét támogatás összegét nem szeretném elárulni, az azonban biztos: jelentős mértékű összegről van szó.

Reméljük a focistáknak jó a zenei ízlése
- Pénteken a Nyugati Kiviben a Szombathelyi Haladás játékosainak kívánságait teljesítjük. - mondta a tervekkel kapcsolatban Pál T. Gábor, a Nyugat Rádió szakmai igazgató-helyettese. Remélem a focistáknak jó a zenei ízlése. A hétvégi Integrál DAC találkozó előtt két órás élő műsorral jelentkezünk a Rohonci útról. Nyereményjátékot is hirdetünk. Az első bajnoki mérkőzés előtt kapott sorsjeggyel az első Hali Rádió adásában (augusztus 21-én) értékes nyereményeket sorsolunk ki. Hétfőtől-szombatig az este fél hétkor kezdődő Stadion plusz című műsorunkban (a www.haladasfc.hu weboldallal karöltve) beszámolunk a legfrissebb hírekről, de félóránként jelentkező hírblokkjainkban is tájékoztatjuk hallgatóinkat a Haladásnál történtekről. Remélem egyre több szombathelyi szurkoló teker át a mi frekvenciánkra. Hiszen, ahogy nő a hallgatottságunk, úgy tudjuk növelni azt a támogatást, amit a Haladásnak tudunk adni.

A Szombathelyi Haladás és a Nyugat Rádió együttműködésének mottója: A mi csapatunk, a mi rádiónk !

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű