Kamion alá tolt három autót a 8-ason az osztrák tejszállító

Egy csörötneki férfi azonnal meghalt, mellette ülő fia pedig megsérült, amikor egy osztrák kamion két másik autóval egy kamion alá préselte őket a 8-as főúton.

Szerdán nem sokkal dél után egy szlovén kamion balra akart kanyarodni egy tsz telephelyére, ezért lassított, majd megállt. A mögötte érkező magyar rendszámú Opel Kadett, egy olasz Fiat Ducato és egy szintén olasz Volkswagen Passat ugyanígy tett.

Ekkor érkezett egy előzésből éppen visszatérő osztrák tejszállító kamion, ami nagy sebességgel belerobbant a leghátsó autóba és az egész sort egymásba tolta. A legelöl álló Opel becsapódott a szlovén kamion alá és gyakorlatilag kocka alakúra préselődött. A mentősök már nem tudtak segíteni a sofőrön. A 8-as főutat órákra lezárták, a forgalmat elterelték. A torlódást fokozta, hogy a kerülő úton is baleset történt. Egy kamion és egy személyautó ütközött, az utóbbi az árokban kötött ki. Hamarosan bővebb képgalériát közlünk a mentésről.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű