Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vérfürdő a lerakatban - Gyilkosság fényes nappal Szombathelyen

A garázssoron kialakított lerakat tulajdonosát, egy 70 éves férfit valaki kegyetlenül megszurkálta.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kedden délután a mentősök értesítették a rendőröket, halott férfihoz hívták őket egy garázssoron kialakított lerakatba. A nyomok bűncselekményre utalnak. A megfogalmazás korántsem takarja azt a látványt, ami a kiérkező rendőröket fogadta. A kis boltban rengeteg vért találtak.

Az utolsó garast is megbecsülte és örült minden vásárlónak
Az itallerakat tulajdonosa a 70 éves T.J. volt, akit a környéken csak Józsi bácsiként emlegettek. A Vízmű nyugdíjas gépészét pontos, precíz emberként írták le ismerősei, aki nyugdíjas elfoglaltságként vitte a kis üzletet. Az utolsó garast is megbecsülte és örült minden vásárlónak. Szabadidejében a bolt előtti kis zöld széken üldögélt és beszélgetett az arra-járókkal. Egy férfi azt is elmondta, hogy talán túlságosan megbízott az emberekben.

A lerakattal szembeni házban lakó férfi pontosan 13 órakor köszönt Józsi bácsinak. Néhány mondatot is váltottak, ezután a szemközti szomszéd dolgozni kezdett a műhelyében. Semmi rendkívülit nem látott, állítása szerint ha autó érkezett a lerakathoz, akkor arra fel szokott nézni a munkából, de ezúttal semmi ilyet nem vett észre. Háromnegyed órával a röpke beszélgetés után a háromgyermekes Józsi bácsi már halott volt. Saját üzletében végezte ki a brutális gyilkos, információink szerint több késszúrással.

A rendőrség nagy erőkkel kezdte a nyomozást. Nem sokkal a bejelentés után megérkezett a helyszínre Cirkáló, a nyomozókutya is, akit "forró nyomon" indított gazdája. Időközben egyre szaporodtak a nézelődők is. Sokan lassítottak a lezárt utca előtt. Egy középkorú hölgy szabályosan sírógörcsöt kapott, amikor megtudta, hogy Józsi bácsit meggyilkolták. A hölgy minden nap kapott néhány emberi szót az idős embertől hazafelé menet.

A rendőrség időközben értékelhető információkhoz jutott és elrendelték egy 35 éves körüli férfi körözését. Kérjük olvasóinkat, ha bármilyen használhatónak tűnő információval rendelkeznek, habozás nélkül hívják a 107-es segélyhívószámot!

Jelentkezzenek a 107-es telefonszámon azok, akik ma 13 óra 45 perc körüli időben Szombathelyen a Jászai Mari utcában, vagy a környékén láttak egy kb. 35 év körüli férfit, aki szőkés-barna, oldalra fésült hajú, és kopott zöld nadrágot, rövid ujjú pólót viselt, illetve ha olyan személyt láttak, akinek véres volt a ruházata, és a helyszín közelében tartózkodott.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés