Olvasóink fele a Történelmi Témapark látogatói között

Tizedannyian sem szavaztak, mint polgármesteres voksoltatásunknál. Ennek annyira nem örülünk. De legalább megtudtuk: a többség egy délután erejéig beletenyerelne az ókorba.

Szeptember végén nyitott meg a Ferences-kertben a Történelmi Témapark, mi pedig jól megszavaztattuk Önöket, hogy vajon hagyják-e magukat betekintést nyerni az ostromgépek és nyilazó szerkezetek autentikus világába. A szavazatleadók létszáma ugyan nem verdeste a sztratoszférát, de a közel százötven voksolóról annyit azért megtudtunk: felük, azaz 76-en (50%) a „Feltétlenül! Sőt kipróbálok mindent, amit ki lehet” opcióra böktek rá.

A kilátogatás mellett döntöttek még 19-en (12%), ám ők maximum egy körsétát tennének, „de az eszközökhöz nem nyúlnának.” Héttel kevesebben (8%), alighanem a militarizmussal rokonszenvezők adták le szavazatukat a „Fegyverbuziként ott a helyem” opcióra, és mindössze ketten (1%) mondták: „A csemetém miatt kivonulok, kap egy látványos történelemórát.” Kevesebb, mint egy-harmaduk (29%), azaz 45 szavazó foglalt állás az ellenkező végpontnál, jelesül, hogy „Nem izgatja fantáziámat.”

Mennyire ássák bele magukat az aktuál-politikába?
Előző, politikával átitatott közvéleménykutatásunk vonzotta a voksokat, mint piaci lángosos a hajnali bulinépeket. Ezért a témát ismét pedzegetjük, ám ezúttal egy jóval kevésbé konkrét témában: jelen esetben arra vagyunk kíváncsiak, Önök mennyire ássák bele magukat az aktuál-politikába? Szavazzanak a Nyugat főoldalának bal alsó szegletében!

Megnyílt a Történelmi Témapark. Ön a leendő látogatók közt van?
Feltétlenül! Sőt kipróbálok mindent, amit ki lehet. 76 50%
Maximum egy körséta, de az eszközökhöz nem nyúlnék. 19 12%
A csemetém miatt kivonulok. Kap egy látványos történelemórát. 2 1%
Nem izgatja a fantáziámat. 45 29%
Fegyverbuziként ott a helyem. 12 8%
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű