Mikulásfesztivál a családsegítő szolgálatnál

Idén először egyhetes Mikulásfesztivállal ünnepelnek a Pálos Károly Családsegítő Szolgálatnál.
Tíz éve tartanak Mikulás napot a Pálos Károly Családsegítő Szolgálatnál, amelyet harmadik éve kiállítás is színesít. Mikulásfesztivált azonban most először rendeznek Szombathelyen.

Az intézmény számos gyermekcsoportot működtet hátrányos helyzetű és veszélyeztetett gyermekek számára. Ezúttal az év során felgyűlt kézműves munkákból összeállítottak össze egy kiállítást, amelyet bárki megtekinthet a rendezvény alatt. A nyitónapon versszavalással, tánccal, az életből merített színielőadással készültek a gyerekek.

A december 8-ig tartó rendezvényen játszóházzal, kézműves programokkal, énekléssel, közös játékkal és bábjátékkal várják az érdeklődőket – tudtuk meg Köteles Erikától, a Pálos Károly Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat módszertani munkatársától.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű