Megdöbbentő halál Zanaton

Kihűlt, elhalálozott férfiról érkezett bejelentés pénteken reggel Szombathely-Zanatról. Információink szerint az 54 éves K. György az áldozat, halálának körülményei azonban még tisztázásra várnak. A feleség elmondása alapján az Ausztriában dolgozó férfjét munkatársai hozták haza előző este autóval, de mivel K. György erősen ittas volt, ezért a feltételezés szerint nem mertek bemenni vele a házba, inkább lefektették az udvaron és magára hagyták a magatehetetlen, ittas embert. Felesége később kiment megnézni, hol van a férje, meg is találta, az udvaron aludt, de mivel fizikai ereje kevés volt a test mozgatásához, ezért inkább kint az udvaron betakarta, majd nyugovóra tért. Korán reggel felébredt és kiment felébreszteni a férfit, aki addigra már halott volt.

A feleség információink szerint sem a férje oberwarti munkahelyét, sem munkatársait nem tudta megnevezni a rendőröknek. Az áldozat halálának pontos okáról a boncolás után tudnak pontosabbat mondani a szakemberek, addig nem zárható ki a kihűlés mellett az alkoholmérgezés, szervi probléma és számos más halálok sem. A szakértői vélemény ismeretében gondatlan veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztása miatt is indulhat eljárás a feleség és a munkatársak ellen.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű