Édentől Nyugatra – A legnagyobb szilveszteri buli

A Nyugat Rádió igyekszik nem kimaradni semmiből: nagyobbacska banzáj várható az OMK-ban az év...

Még egy olyan kötelezőnek vélt kilazulás is, amilyen a szilveszteri fergeteg, gyakorta okoz gondot az év közben egyébként határozott választásokhoz szokott fogyasztónak. Ugye, mennyire könnyű azt mondani, hogy én a mellúszást preferálom a lengőteke helyett, a mai nap nem az almás-fahéjas, hanem a gőzölgő zöld teáé, vagy hogy inkább a gyopári nyestek párzását követem nyomon a tévében, mintsem Berényi Miklós aktuális jótéteményeit.

Az évváltás, kérem, más tészta
Tészta a javából, mert biz’ nyúlik az, ha jól csinálják, kora estétől másnap delelőig, hogy egyszer csak azon kapja magát az embernek a fia, hogy egy sörözgetős utószilveszter keretében vasalgatja arcán az előző éjszaka történései alatt keletkezett ráncokat, és szedegeti köldökéből a konfettit. Nehéz biza’ kiválasztanunk, hol is abszolváljuk az év-végi kifordulósdit. Hogy hol találunk olyan helyet, ahol terülj-terülj asztalkám vár mindvégig, bátran feltárhatjuk valós énünket a tizedik pohár után, és még kellő szufla is akad a térerőben, hogy rábukhassunk maroktelefonunkra éjfélkor.

Hogy mindezek hol teljesülnek kimerítően, nem véljük tudni, egyvalamit azonban igen: az Oladi Művelődési Központ és a Nyugat Rádió például összefogott, hogy közösen tegyék emlékezetessé a szilvesztert mindazoknak, akik őket választják a 2006/2007-es fordulóra. A hangulatért emitt a Geyzir együttes, a versenytárs nélküli mixeiről hírhedt DJ Szunyog, és az FM88.4 ismert orgánuma, Bézsenyi Lajos gondoskodik.

Kapunyitás nyolctól, a 2500 forintos belépti díjat pedig a helyszínen kell kicsengetni.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű