Képzelt buli szilveszterkor

Sietnem kell, mert mindjárt jönnek az öcsiék. Házibuli lesz, elvégre szilveszter van, vagy mi. A kocsi csomagtartója tele van piával, nagy parti lesz ebből...

Hazaértem, Öcsi is pont most ért ide, legalább segít felvinni a piákat, rohadt nehezek ezek az üvegek.
– Gyere Öcsi, igyunk meg egy sört, aztán mesélj, mi a helyzet a csajoddal!
Közben ideértek a többiek is, jééé, hát ezek is mennyi piát hoztak! Mondom én, hogy nagy buli lesz itt! Koccintsunk, meg benyomok egy kis zenét!
Öcsi elmondta, hogy kezdenek komolyra fordulni a dolgok a csajával. Gyerekeket terveznek, meg ilyenek. Igazából nem is nagyon figyelek rá, közben piát kell öntenem, meg ez a Szilvi is fel-alá járkál itt, milyen jó segge van... na meg ezek a mellek! Öntök neki is egy kis vodkát, bocs Öcsi, majd legközelebb elmondod! Előveszem a jégert is: a titkos fegyver, ez mindig bejön.

Táncolunk a Szilvivel, a többiek is nagyon nyomják. Az üres üvegek meg csak gyűlnek, szeretem a szilvesztert!

Buli vaaaan!
Mindjárt éjfél, megkeresem a Himnuszt, emlékszem, hogy ide tettem valahová azt a CD-t. Bazze, nincs meg! Egyszer csak a Szilvi odaadja a kezembe a lemezt. Pont előttem volt. Ááá, sok volt az a jéger... meg a vodka... kit érdekel, buli vaaaan! 5, 4, 3, 2, 1, buéééééék! Bontsd már meg azt a pezsgőt Öcsi, ne bénázz!

Fél egy lesz nemsokára, egykor meg tűzijáték, a Szilvi hívott már taxit is, úgyhogy sietni kell.

Hol van már az a taxi? Rohadt hideg van, meg az Öcsi is itt parázik nekem, hogy rosszul van. Na végre, ideért a taxis! Azt mondta, valami baleset volt, valaki részegen összezúzta magát az egyik fán. Sok béna... Bazze, sokan vagyunk, a taxis azt mondja, nem visz el ennyi embert egy fordulóval, nem egy bevállalós a pali. Ez is valami paragép, mi az Öcsivel akkor majd megyünk kocsival, én aztán ki nem adok még egy ezrest taxira! Máskor is ment ez egy-két sör után. Gyere Öcsi, vár a Bömbi a parkolóban!

Siessünk, mert lemaradunk a tűzijátékról!
Na meg a Szilvit is be kell még fűznöm... Micsoda mellek! Öcsi, szállj már be! Összecsúszott itt nekem a kocsi mellett, megint én szedem össze. Én is elesek. Röhögünk... sok volt az a jéger... meg a vodka. Na, elindulunk végre, a városban mindenhol rakétáznak, de kurvajó! Közben a jeges szél az arcomba csap, dudálnak az autók, mindenki integet nekünk, meg villogtat. Búék nektek is! Megállunk egy kereszteződésnél, itt is kiabálnak az emberek, integetnek, buli vaaaaan! Egyszer csak beszól valami tapló hátulról, hogy nyitva van a hátsó ajtó. Hülye paraszt, hogyan lenne már nyitva! Hogy meri ez kinyitni az én Bömbim ajtaját??? Takarodj!!! Na, ezen a környéken már nem olyan bulisak az emberek, nem villogtatnak meg dudálnak. Nem baj, mi megtesszük helyettük is.
De legalább a szél nem fúj már az arcomba. Ugye Öcsi, buli vaaaaaan!? Közben utolérjük a Szilviék taxiját, a kis paragép vezeti. Na majd én megmutatom neki, mit tud a Bömbi!

Bazze, rohadt másnaposság!
De fáj a fejem...! Hol vagyok megint? De szar úgy ébredni, hogy az ember nem tudja, megint kinél alszik! Itt a Szilvi, hehe, mondtam, hogy befűzöm ma még. Csak a fejem ne fájna ennyire. Megint nem emlékszem az éjszaka végére, mindig ez van... sok volt az a jéger... meg a vodka... mindegy, buli volt! Fölémhajol a Szilvi. Micsoda mellek...! Azt mondja, balesetünk volt. Azt mondja, az Öcsit már nem tudták megmenteni. Az Öcsi??? Szilvi, ugye csak képzelődök most...

… én most csak képzelődtem. De az éjjel láttam egy autót nyitott ajtóval, lámpa nélkül közlekedni. Pont velem szemben jött egy kanyarban. Láttam sok mentőt is szirénázva száguldani. De hát elvégre buli volt vagy mi...
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű