2007-ben már nem kurvás a neccharisnya

Egy szép, hosszú női lábnál kevés dolog tudja jobban lekötni a hímnemű figyelmét. Tudja meg, hogy mitől...

A férfiakat mindig lenyűgözni akaró gyengébbik nem telente elveszíti leghatékonyabb fegyvereit, lévén, hogy a vastag pulóverek, nadrágok és télidzsekik szinte mindent eltakarnak. A szép, formás női lábak azonban ilyenkor is elővillannak, márpedig aki ügyesen használja ki ezt, az minden férfit orránál vezethet – akár egészen az ágyáig is...

A hosszúcombú szőkéknek, barnáknak és feketéknek tehát nincs más dolguk, mint hogy előhúzzanak a gardróbból egy-egy merészebb szoknyát, vagy trükkös nadrágot, s a férfiak máris térden csúsznak a LÁBAIK előtt…
No de mi az, ami szexis, de még épp vállalható is egyben? Most épp merre tart a harisnya divat? Leglábbis Szombathelyen. Olvasson tovább, s hamarosan mindent megismer, amit a témában tudni érdemes!

„Egy nő mindig vásárol harisnyát…”
Elsőként az egyik, Savaria Mozi mögött található fehérnemű szaküzletben ereszkedünk a harisnyadivat legmélyebb bugyraiba. Rögtön kiderül, hogy mostanában a nagy sláger a térdnadrág, ami egyben a nőiesebb öltözködés reneszánszát is magával hozta: a fent említett ruhadarabhoz ugyanis a hölgyek előszeretettel viselnek csizmát, valamint – a kettőt „összekötendő” – egy-egy vadóc, színes harisnyát.

Megosztjuk azon információnkat a bolt tulajdonosával, hogy a külföldi statisztikák szerint egyre több a nadrágos nő, a kérdés már csak az, hogy akkor nagy bánatunkra vajon mi lesz a harisnyákkal?
„Egy nő mindig vásárol harisnyát, még ha nem is mindig veszi fel azt” – nyugtat meg bennünket.

A harisnyanadrág mellett jól fogynak még a szuper vadító combfixek, ezeknél manapság ugyanaz a lényeg, mint a többi fehérneműnél: minél színesebbek, extrémebbek és kihívóbbak legyenek.
„Mindig valami újat, figyelemfelhívót kell kitalálni, ugyanis legtöbbeknél ez az elsőszámú szempont, amikor fehérneműt vásárolnak” – ismerjük meg a legújabb trendek követőinek igényeit.


A menyasszonyok előszeretettel bújnak combfixbe
A Thököly utca egyik boltjában is a combfixet említik, mint az idei csúcsot, ám itt inkább a báli szezon, valamint az esküvői divat számlájára írják e kétségtelenül erotikus ruhadarab iránti komolyabb keresletet.

Érdekes vásárlói réteget ismerhetünk meg azokban a csajokban, akiknek nincs kedvük, vagy idejük szoláriumba járni: ők nyáron előszeretettel hordják a combfixet, mert nem szeretnék, hogy hófehér csülkeik fényvisszaverő felületként villogjanak a meleg júliusi délutánokon.

„Vannak, akiket a közeli szexshopba küldünk, olyan speciális kérésekkel jönnek hozzánk. Ők általában nagyon átlátszó, és roppant keveset takaró fehérnemű után érdeklődnek” – tobzódunk a különleges fogyasztói igényekben.Amikor a férj vásárolja a harisnyatartót…
A Külsikátor egyik harisnyákra specializálódott szakboltjában megtudjuk, hogy a csipkés díszítésű, meleg és mégis elegáns lábravalókat sokan keresik, mikor jönnek a fagyos szelek. (Bár némely hosszúlábú nőstény nem riad vissza attól sem, hogy a legvadabb hidegben is miniszoknyában nyomja, vékonyka harisnyával.)

Tovább kíváncsiskodunk, az üzletben dolgozó hölgy pedig ránk kacsint, majd elárulja: nem ritka, hogy egy-egy úriember azért tér be hozzájuk, mert a feleségének szeretne harisnyát, sőt, harisnyatartót venni. (Bizony, nagy kérdés, hogy kinek is szól igazán a harisnya: a nőnek, vagy inkább a férfinak? Mi ez utóbbira tippelünk…)

A nemek harcát érintve aztán azt is megtudjuk, hogy sokan veszik az „erotikus, megfelelő helyeken kivágott, nem kifejezetten utcai viseletnek szánt ruhadarabokat”. A már-már szexuális segédeszköznek minősülő harisnyákat „nem csak a fiatal lányok, hanem a középkorú nők is előszeretettel vásárolják. No meg persze a pasik, akik ajándékba viszik, hölgyismerőseiknek” – mosolyog a hölgy sokat sejtetően.
Bizony, bizony: gondolni kell a hideg, esős téli napokra is...

Necc: régen kurvásnak tartották, ma nagy divat
A bolt tulajdonosa láthatóan örül nekünk, így szívesen mesél egy-két anekdotát, amelyek középpontjában a hatvanas évek nagy divatja, az ismét trendivé vált neccharisnya áll.
„Necc mindig divat” – mondja. „Én is hordtam ilyet lány koromban, no meg amerikai filmekben, a nagy filmsztárokon csakis ez volt.” – erősíti meg az előbb hallottakat egy idősebb hölgyvásárló.

„Kurvás”, mondták rá az ötvenes években, míg a divatlapok el nem terjesztették, és a nők hordani nem kezdték” – veszi vissza a szót a házigazda.
„Előfordult, hogy, egy középkorú nő az előítéletei miatt nem vett neccet a kislányának, aztán meglátta a divatlapokban, aztán egy hónap múlva együtt jöttek vissza, és akkor már mindkettejüknek vásároltak egyet-egyet”.

Kesztyű a lábra
A szexis, ám nem túl komfortos viselet mellett népszerű még a jóval melegebb lábtyű, amely néhány éve jelent meg a piacon. Az ötujjú, kesztyűhöz hasonlító, ám lábra tervezett hosszúszárú zoknifélék jól fogytak karácsony környékén.

A színes, hóbortos, fiatalos lábtyűk elsősorban a tinédzserek körében népszerűek, de a 20 és 30 év közötti hölgyek is előszeretettel vásárolják őket.

Lám, ki a szexisebb viselet, ki pedig a hóbortosság segítségével igyekszik fenntartani fiatalságát. Vagy legalább is annak látszatát.
Végül pedig, aki Lolitaként akarja meghódítani a férfiszíveket, annak ezt a csokros feketét ajánljuk, amely borzongatóan idézi föl a barokk kor budoárjainak hangulatát.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű