Na, mikor alszunk?

Március 10-11-én ismét monstre diákvetélkedő Szombathelyen!

Március második hétvégéjén biztos nem. Március 10-11-én a LOGO ifjúsági szolgálat és a Körmendi Kulturális Központ Alternatív Diák Időtöltő Klubja ismét megrendezi a középiskolások körében méltán népszerű 24 órás vetélkedőt. A helyszín változatlan, idén is az Oladi Művelődési Központ ad helyet a maratoni vetélkedőnek.

A kezdési időpont azonban módosul a tavalyihoz képest, idén március 10-én, délben kezdődik a megmérettetés és másnap délben ér véget. Az 50 fős csapatok jelentkezését február 28-ig várják a LOGO-sok (MMIK, Ady tér 5.).

Idén is közvetítjük
A nyugat.hu idén is küldetésének érzi, hogy az otthon maradottakat élőben tájékoztassa az eseményekről, ezért a tavalyiakhoz hasonlóan idén is óránként frissülő képgalériával jelentkezünk az OMK-ból az ominózus hétvégén.

Kedvcsinálónak íme a tavalyelőtti képek a vetélkedőről:
24 órás vetélkedő 2005

Itt pedig a tavalyi vetélkedő képeit láthatjátok:

24 órás vetélkedő 2006. Nézd meg galériánkat!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű