A vagány sofőr az autókereskedésben több nagy értékű autót tört össze

Mire képes egy sportautó, még ha öregecske is? Arra mindenképpen...

Nem mindennapi baleset történt pénteken a déli órákban Szombathelyen, a Zanati úton. A városból kifelé vezető irányban, a vasúti felüljáró utáni lámpa zöldre váltásakor egy sportkocsi sofőrje, valószínűleg az autó képességét próbálva padlógázzal indult el. Néhány méter után aztán elveszítette uralmát a kocsi felett, amely először a padkának, majd azt átugorva, a kerítést több méter hosszan ledöntötte, végül a Vörös Szerviz Kft. udvarára csapódott.

Az autókereskedés parkolójában több nagy értékű autót tört össze, így egy több mint tízmillióba kerülő Audi TT Coupét, egy Volkswagen Borát, egy Golfot és egy Seat Ibizát. Nem beszélve arról, hogy saját, a 90-es évek elején gyártott Nissan sportkocsija is ripityára ment.

A baleset egyetlen sérültje a sofőr volt
Az okozott kár megközelítheti akár az 50 millió forintot.
Információink szerint az autó tulajdonosa néhány perccel a „mutatvány” előtt biztosítást kötött a közeli postahivatalban, azt nem tudjuk, új szerződése fedezi-e a kárt.
A balaeset a Vépi utat egy órára lezárták, a Zanati úton viszont zavartalan volt a forgalom.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű