A Lord legyen veletek! – Rockbuli az Arénában

Aki úgy taktikázott, ráér később érkezni, úgyis csúszás lesz, az ráfázott. Pontosan indult a pörgés...

Azok a rockfanatikusok, akik sűrűn járnak koncertekre, a szombati bulin egy-két dolgon meglepődhettek. Kezdjük azzal, hogy az Arénában ez egyszer a kiíráshoz képest percre pontosan kezdődtek a koncertek. Nem voltak órás csúszások. Hát ehhez, valljuk be őszintén, nem voltunk hozzászokva…
Az Aréna telt házzal üzemelt, és ennek ellenére se kellett órákat sorban állni: a sörre vagy éppen az illemhelyre várva. Az egyetlen negatívum talán, hogy a ruhatár nem bírta hellyel, és akik később érkeztek, annak már nem tudták elhelyezni a kabátját.

Sokan várták a Lord bejelentését
A fellépő zenekarok tették a dolgukat, remek hangulatot varázsoltak. Sorrendben: Krízis, Időgép, Ossian, Kárpátia, Lord, Emeretta.
Sokan várták a Lord bejelentését: vajon milyen nagy hírrel rukkolnak elő. A koncert előtt mentek is a találgatások… A hallottakra azonban senki sem számított: mivel az együttes az idén ünnepli 35. születésnapját, a jubileumot egy fergeteges nagy bulival szeretnék emlékezetessé tenni. Ehhez kérték a város segítségét, amire az illetékesek nemet mondtak. Így hát a szülinapi rockpartihoz az együttesnek más úton kell előteremtenie a pénzt.

Mindent egybevetve az Arénában március első hétvégéjén egy sikeres rendezvény részesei lehettünk, ami bizonyítja, van helye nálunk is effajta megmozdulásoknak.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű