Irigy Hónaljmirigy albumon a nyugat.hu-ról töltött felvétel!

Bár csak néhány napig volt elérhető nálunk egy rádiós felvétel, ez elég volt ahhoz, hogy bejárja az ország hülyeségre fogékony netezőit. Szép Bence most az Irigy Hónaljmirigy albumáról köszön vissza ránk.

Szép bűnlajstrom
Szép Bence nem ismeretlen a szombathelyiek előtt. A fiatalember előbb a Rádió Szombathelynél, majd a Nyugat Rádiónál vezetett műsort, közben pedig feltűnt reklámfilmekben, nagy tömegeket megmozgató események műsorvezetőjeként, a Barátok Közt c. televíziós sorozatban, de híressé vált a rekeszizmok elleni merényletekről is.

Színházi ténykedését országszerte megismerhették a nézők. A Savaria Karnevál egyik korábbi nagyelőadásában is láthattuk. A komolyan komolytalan, a női szíveket hangjával és szemével szétzúzó fickót Antonius Szép Bence néven találhatják meg az Iwiw közösségi portál tagjai. Itt közel tucatnyi fotó is várja a kíváncsiskodókat.

Lova-lova
Két és fél évvel ezelőtt Bence a nyugat.hu szerkesztőségében mesélt a Rádió Szombathely kívánságműsorába betelefonáló hallgatóról. Természetesen nem hittük el a történetet és követeltük a telefonbeszélgetésről készült másolatot.

Amikor meghallottuk a megvágott felvételt, majdnem ledőltünk a székről. Mint kiderült, Bence egy szót sem tett hozzá a sztorihoz, a Lova-lovát kérő hallgatót élethűen festette le. A beszélgetés MP3 változata 2004. szeptember 26-án került feltöltésre a Paparazzo Galériába és a szerkesztőség tagjain kívül mindössze az egyik Index fórumban lett megemlítve.

Ennyi azonban elég volt ahhoz, hogy a netezők népes csoportja rászabaduljon a szerverre. A kiszivárgott felvétel híre elért a rádió szerkesztőségébe is, ahol úgy döntöttek, nem kérnek az internetes hírnévből, ezért a megjelenés után néhány nappal a Lova-lovát elérhetetlenné tettük.

Rácuppant az Irigy Hónaljmirigy
A híres parodista csapat legújabb albuma február végén jelent meg K.O. Média címmel. Az album 22. száma – Nemkívánság műsor néven – így kezdődik: "Rádió Szombathely, Bence vagyok!", majd következik a már ismert beszélgetés, szinte teljes terjedelemben.

Ilyennel ritkán találkozhatunk, amikor az Irigy Hónaljmirigy változtatás nélkül közöl valamit. A Lova-lova azonban annyira ütős, hogy módosítás nélkül is felkerülhetett egy paródia albumra. Az Internet segítségével a helyi rádiónak telefonáló Katalin is hírnévre tett szert. Kíváncsian várjuk, mikor hívja fel valamelyik szombathelyi rádiót, hogy saját magát kérje az IHM albumáról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Könnyű